Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Τι έκαναν μέχρι το 2019;;;;

- Ο  καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, για την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά θα πρέπει να μας πει τι έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Παγώνη - Καθαροσπόρη για τον Λήλα ποταμό και για να μην πνιγεί ο κόσμος.  Ούτε που πλησίαζαν προς το ποτάμι, αφού είχαν στο μυαλό τους τα πολύ..... μεγάλα έργα κι τους λόγους τους ξέρουν όλοι.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της, είναι από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων και αυτό είναι που ενόχλησε κάποιους και έβγαλαν τα παπαγαλάκια να κελαϊδήσουν. Θα πάθουν ότι έπαθαν και στις εκλογές.

- Πάμε τώρα και στα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων. Τι είχε γίνει μέχρι το 2019;;;; Όλοι φωνάζαμε για την κατάσταση των γηπέδων. Έχουμε σήμερα την ίδια εικόνα; Όχι βέβαια. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ο ΔΟΑΠΠΕΧ κάνει δουλειά. Ακόμη και τα δύο γήπεδα Βασιλικού και Φύλλων που καταστράφηκαν από την Θεομηνία, σύντομα θα δοθούν για προπονήσεις. Να κρίνουμε αυστηρά και να πιέζουμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την πρόεδρο κυρία Αϊδίνη, αλλά να μην ντα μηδενίζουμε όλα.