Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 
Εμάς δεν μας ακούνε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί αν μας ακούγανε σήμερα δεν θα ήταν προπονητής ο Τοκπασίδης, θα ήταν δίπλα στην διοίκηση ο μπιφτεκάς και ο πρόεδρος κύριος Καρλατήρας θα ήταν καθημερινά στα ΜΜΕ και θα έκανε δηλώσεις και θα έδινε συνεντεύξεις. (Μετ΄ξυπνήσαμε)
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει στήριξη από όλους και  όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, πρέπει να έχει λίγα από πολλούς και να μην περιμένει πολλά από λίγους.
Με κάποιες χορηγίες σε κάθε αγώνα, εύκολα μπορεί να βάλει τις βάσεις ....και όχι μόνο για το 2020-2021 αλλά ακόμη κι αν φτάσει στην Γ΄ Εθνική.
Η σημερινή διοίκηση τα πάει καλά και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, φτάσαμε στην 28η Οκτωβρίου και όλοι είναι εντάξει οικονομικά. Αυτό όμως δεν φτάνει.
Αν η διοίκηση καταφέρει να κρατήσει μακριά αυτούς που θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καφενείο, θα έρθουν και τα καλά  μαντάτα.
Πληροφορίες λένε πως μέχρι 15 Νοεμβρίου θα κλείσει μια καλή συμφωνία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και με την οποία η ομάδα θα κερδίσει μία ακόμη μάχη.
Υπάρχουν πολλοί που αγαπούν τον Ο ΧΑΛΚΙΣ, αλλά θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα, όταν διαπιστώσουν πως δεν έχουν θέση στην ομάδα, αυτοί που κάνουν κακό στην εικόνα της. Είναι αυτοί οι οποίοι θα ούρλιαζαν εναντίον της διοίκησης και του προπονητή και θα έβριζαν τους ποδοσφαιριστές αν η ομάδα δεν είχε την πορεία που έχει.
Η διοίκηση Καρλατήρα δείχνει υπευθυνότητα, σέβεται τους χορηγούς και το κυριότερο, άλλαξε το κλίμα που υπήρχε.
Όσο γι΄ αυτούς που προσπαθούν να εμφανισθούν ως υποστηρικτές της ομάδας και κάποια στιγμή να πάρουν μια θέση στην διοίκηση, ας μην κάνουν όνειρα. Μακριά κι αγαπημένοι λέει ο λαός.