Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

 - Προεδράκο κανείς δεν θα σ΄ ενοχλήσει. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς, ρίξε και χρήμα στην πιάτσα και που ξέρεις, μπορεί και κάτι να καταφέρεις. Φυσικά στόχος σου και κρυφός καημός είναι το πρωτάθλημα, αλλά αυτό για να το πετύχεις πρέπει να ξέρεις πολλά κιλά μπάλα, αλλά και το παρασκήνιο κι εσύ δεν το έχεις. Πάντως ο.... κορονοϊός είναι σύμμαχός σου και σ΄ αυτόν στηρίζεις τα πάντα!!!

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μάλλον βρήκε την λύση και ούτε θα ιδρώσει για το πρωτάθλημα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ούτε και θα ξοδευτεί. Μάλλον ο κ. Στούπας πάει με στόχο το Καλοκαίρι η ομάδα να έχει στον τραπεζικό λογαριασμό πάνω από 300.000 ευρώ για "επαγγελματικό" ξεκίνημα!!!!! 

- Σήμερα στην Λάμψακο ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πάει για την 2η νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο το ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Οι νότιοι πάντως έρχονται για να πάρουν κάτι από αυτόν τον αγώνα.

- Στην ΙΣΤΙΑΙΑ πάει ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και στον πάγκο θα έχει τον νέο του προπονητή κύριο Δημήτρη Ακριτίδη, ο οποίος ξέρει καλά την κατηγορία. Θα το παλέψει η ομάδα, αλλά η ΙΣΤΙΑΙΑ είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.