Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Προσέξτε την υγεία σας, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και μας περιμένει στην γωνία. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε γυρεύοντας. Αν συνεχίσουμε να μην φοράμε μάσκα και να μην κρατάμε αποστάσεις, να είμαστε σίγουροι πως θα ...έρθει στο ραντεβού και τότε θα φταίνε οι άλλοι. Το κακό έχει παραγίνει. Δεν προσέχουμε και αυτό θα μας οδηγήσει για τα καλά, στα χειρότερα.

- Έχουμε αγώνες πρωταθλήματος σήμερα και όσοι έχουν προβλήματα με την καρδιά τους, καλά θα κάνουν να καθίσουν στα σπίτια τους, γιατί στους σημερινούς αγώνες θα έχουμε πολλές συγκινήσεις.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί στο στάδιο την ΔΡΟΣΙΑ και κάποιοι κάνουν τάματα στους Αγίους, μήπως και χάσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Γιατί τόση ανησυχία κύριοι; Κάποτε θα κάνει και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γκέλα, αλλά θα έχουν κάνει κι οι άλλες ομάδες και μάλιστα περισσότερες.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ περιμένει τον ΛΗΛΑ σ΄ έναν δύσκολο και για τις δύο ομάδες αγώνα. Τι προγνωστικά να κάνεις σ΄ αυτόν τον αγώνα; Καλύτερα να κάνεις τον σταυρό σου και να ευχηθείς να κερδίσει ο καλύτερος και να μην αισθανθεί αδικημένη καμία ομάδα.

- ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ ο επόμενος αγώνας και οι δύο ομάδες πάνε για την νίκη, για να πάρουν ανάσα, γιατί μάλλον χάνουν την αναπνοή τους.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ στα χαρτιά είναι γηπεδούχος αλλά ουσιαστικά παίζει στην έδρα του ΟΛΥΜΠΟΥ. Ο προπονητής του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ Ο Κ. Κρόκος Γιώργος, από χθες το βράδυ κρέμασε σκόρδα παντού γιατί φοβήθηκε τις προβλέψεις που έκανε μια κυρια και η οποία είπε πως θα κερδίσει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

- Χαμός στο Νότο, αφού ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πάει ΑΥΛΩΝΑΡΙ και πάει για την νίκη, αλλά το ΑΥΛΩΝΑΡΙ τραγουδάει Αντύπα και το "είμαι ανεβασμένος, στα σύννεφα πετάω"!!!

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ξέρει πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πάει στην Ν.  Λάμψακο με φόρα, αφού κατεβαίνει από το βουνό. Το σχέδιο πάντως είναι να σπάσουν τα φρένα των φιλοξενούμενων και να πέσουν στην θάλασσα. Αν το σχέδιο δεν πιάσει τότε κάποιος από τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ θα πρέπει να πάει προς την θάλασσα.