Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε καλά στην υγεία σας και να προσέχετε, αφού ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ και δεν κάνει χάρες. Τα σενάρια είναι πολλά και ο καθένας χρησιμοποιεί το δικό του. Η ουσία ...πάντως δεν αλλάζει και ο αριθμός των κρουσμάτων μεγαλώνει, όπως μεγαλώνει και η λίστα των νεκρών.

- Δεν ξέρουμε τι λέει ο καθένας, αλλά οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ κέρδισε και τις εντυπώσεις και την ουσία αφού κέρδισε την ΙΣΤΙΑΙΑ μέσα στο σπίτι της. Ο τελευταίος στην βαθμολογία κέρδισε τον πρώτο. Ο Δημήτρης Ακριτίδης έχει κάθε δικαίωμα να είναι μεν προσγειωμένος όπως είναι πάντα, αλλά να πετάξει για λίγο κι αυτός στα σύννεφα, μετά από μια τέτοια νίκη. Από αύριο δουλειά.

- Γράψαμε χθες κάτι για τους κυρίους Μπασούκο και Μπούρικα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ρωτούσαν να μάθουν σε ποια ομάδα θα πάνε. Υπομονή κύριοι και όταν αυτό γίνει θα το μάθετε. Η καθυστέρηση πάντως, είναι σε βάρος της ομάδας.

- Κοίτα τι πάθαμε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ δεν ήταν μέσα στα φαβορί για τον αγαπητό κύριο Κιαπέκο, άρα είναι έκπληξη που είναι στις πρώτες θέσεις. Πάντως να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε απομακρυνθεί από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και δεν πήγε ποτέ στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που ήθελε να πάει.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ κάπως αλλιώς ήθελε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν του βγήκε. Στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει 6 βαθμούς με 3 ισοπαλίες και 1 νίκη. Κανείς πάντως δεν συζητά για το γιατί αυτό το κακό ξεκίνημα. Αν αυτό είχε γίνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια από τα ΜΜΕ και θα έλεγαν πολλά για τον Τοκπασίδη. Τώρα σιωπή.