Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

....φαπούλες

 - Ούτε ένα ούτε δύο κρούσματα στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Στην επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ τα περισσότερα από τα 16 που έχει ν διαχειρισθεί ο δήμος και κάθε αρμόδιος. Όλοι έκαναν σωστά την δουλειά τους ακούσαμε να λέει ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια. Δυστυχώς κανένας έλεγχος δεν γινόταν στους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους αλλοδαπούς εργαζόμενους. Αυτό δεν .....συμβαίνει μόνο στην επιχείρηση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, αλλά στις περισσότερες επιχειρήσεις. Δήμαρχε μην δικαιολογείς τους πάντες. Κατόπιν εορτής έγιναν όλα. και μόνο ένας Θεός ξέρει που θα φτάσουν τα κρούσματα.

- Δεν βγάζει σπυράκια όταν μιλάει για "δεξιούς" ο γνωστός ραδιοφωνατζής!!! Τώρα σε πιστέψαμε κύριε. Το κακό είναι πως εσύ ΠΑΣΟΚ ήσουν και τώρα δεν το βρίσκεις πουθενά, αφού η Φώφη το έκανε ΚΙΝΑΛ..... Εμείς πάντως οι "δεξιοί" χαιρόμαστε που δαγκώνεις το πουλί σου, από τον πόνο που σου προσφέρει η "δεξιά".

- Μια απορία έχουμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και άλλες ιστορικές ομάδες του νομού, δεν αξίζουν να είναι στην Α΄ Κατηγορία; Το γράφουμε μήπως και καταλάβουν κάποιοι και σταμαατήσουν να μας λένε πως η ομάδα τους αξίζει να είναι στην Α΄ Κατηγορία.