Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

.......σουτάκια

 - Σήμερα το απόγευμα παίζει η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Ακούσατε τίποτα; Διαβάσατε κάτι; Πλήρης απαξίωση του ποδοσφαίρου γυναικών, όχι μόνο στα Εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Δυστυχώς αυτή η ΕΠΟ δεν θέλει το ποδόσφαιρο γυναικών, γιατί αν το ήθελε.... θα το στήριζε.

- Ο προπονητής κύριος Κυριαζής κάνει δηλώσεις με το πλατύ του χαμόγελο και πιστεύει πως έτσι έρχονται τ΄ αποτελέσματα. Θα κάνει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Ουκρανία στην έδρα μας. Κύριε Κυριαζή παίζουμε σήμερα με το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ το οποίο είναι τελευταίο στην βαθμολογία , αφού έχει 6 ήττες σε 6 αγώνες και έχει πετύχει μόλις 1 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 25!!! Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ έχει 2 νίκες και 3 ήττες σε 5 αγώνες και 6 βαθμούς, ενώ έχει δεχθεί 20 γκολ και έχει πετύχει 9 και τα 4 από αυτά τα έχει πετύχει στον αγώνα με την Εθνική μας μ΄ εσάς στον πάγκο!!!!

- Η Εθνική μας κύριε Κυριαζή έχει δεχθεί 11 γκολ και από αυτά τα 4 μ΄ εσάς στον πάγκο και σ΄ έναν αγώνα. Πάντως αν δεν κερδίσετε και τους δύο αυτούς αγώνες θα πρέπει να δώσετε την παραίτησή σας, γιατί μετά πάμε ΓΕΡΜΑΝΙΑ με ότι σημαίνει αυτό. Κρίμα πάντως για τα κορίτσια, γιατί η ΕΠΟ με τις επιλογές της, τους γκρέμισε ότι είχαν χτίσει με τον Αντώνη Πριόνα στον πάγκο.