Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς τα κρούσματα πλησίασαν  τα 1.000 κι εμείς μυαλό δεν βάζουμε. Θέλουμε τους περιορισμούς, θέλουμε να μας κλείσουν στα σπίτια μας για να μην γράψουμε πως είναι επιδίωξή μας. Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτό που συμβαίνει με ....μικρούς και μεγάλους. Ο κορονοϊός υπάρχει και στην Εύβοια και όταν αρχίσουν να κάνουν τεστ κι εδώ, θα δείτε και το πόσοι νοσούν και δεν το ξέρουν.

- Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας η νίκη για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες στον όμιλο και έδωσε βαθμούς και στην Ελλάδα και μακάρι να καταφέρουν όλες οι Ελληνικές ομάδες να κερδίσουν, για ν΄ ανεβάσουν λίγο και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

- Χθες είχαμε και στην Εύβοια ποδόσφαιρο. Δύο αγώνες για το κύπελλο με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ να κερδίζει 5 - 1 μέσα στο ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και να περνάει στην Γ΄ Φάση όπου θ΄ αντιμετωπίσει την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ σε αγώνα της Γ΄ Φάσης κέρδισε με 2 - 1 μέσα στην έδρα της την ΙΣΤΙΑΙΑ και την απέκλεισε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Σε αγώνα πρωταθλήματος για τον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ πήραν τους 3 βαθμούς με νίκη 6 - 3 επί των ΚΑΘΕΝΩΝ.

- Περιμένουμε ναι, αλλά όχι με ιδιαίτερη αγωνία, την απολογία του προέδρου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, όχι για να δούμε αν θα τιμωρηθεί ή όχι, αλλά για να δούμε αν τελικά οι διαιτητές, Κηρύκος, Κωνστάντιος και Σέρρας εκτελούσαν υπηρεσία στον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ. Πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος θα πέσει στα μαλακά, οπότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα να γράψουμε ότι θέλουμε σε βάρος των διαιτητών, αφού η ΕΠΣΕ θα χαϊδέψει αυτιά.

- Η ίδια πηγή πληροφοριών μας είπε πως οι περισσότεροι διαιτητές κάνουν θέμα για μηνύσεις εναντίον αυτών που τους βρίζουν και τους συκοφαντούν. Εμείς είμαστε ενάντια στις μηνύσεις, αλλά όταν όλοι "καθαρίζουν" με μια κωλοτούμπα, τι να κάνουν και οι διαιτητές.