Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, εμείς στηρίζουμε την επί χρόνια εργαζόμενη στον 96,5 στον σταθμό των εργαζομένων, ως ηχολήπτρια και παραγωγό ραδιοφωνικών εκπομπών, της οποίας κάποιοι οι οποίοι παριστάνουν τους προστάτες των εργαζομένων, προσπαθούν να της κλέψουν τα ένσημα.... πολλών ετών!!!

- Κύριοι της ενημέρωσης, γιατί δεν γράφετε και δεν λέτε κάτι; Σας φοβίζει κάτι; Δεν θέλετε να γίνεται στόχος των εργατοπατέρων; Σκεφτείτε το ξανά και στηρίξτε την συνάδελφό σας. Δεν ήταν εθελοντής, αλλά εργαζόμενη με μισθό και δικαιώθηκε στα δικαστήρια. Το εργατικό κέντρο στο οποίο ανήκει ο 96,5 έδινε χρήματα στον σταθμό, αλλά αυτά δεν πήγαιναν στα ένσημα της εργαζόμενης, αλλά κάπου αλλού.

- Τι λέει επίσημα η σημερινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου; Γιατί όλοι κάνουν το κορόϊδο εκτός από τα μέλη που εκλέχθηκαν με την σημία του ΠΑΜΕ; 

- Μας προκαλεί πολύ κακή εντύπωση η σιωπή του κυρίου Αποστόλου ο οποίος ανέλαβε με κάποιον τρόπο "τον νέο 96,5" και είναι πραγματικά νέος αφού ο παλιός με τον αείμνηστο Δημήτρη Μπατσακούτσα, αυτή την ξεφτίλα δεν θα την ανεχόταν. Χθες ασχολήθηκε με την Δημοτική Αγορά, με τα σχέδια του ΟΛΝΕ, με τα Ελληνοτουρκικά και άλλα, αλλά δεν είπε τίποτα για την εργαζόμενη που πάνε να της κλέψουν τα ένσημα.

- Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν και καλούμε τουλάχιστον αυτούς που είχαν συνεργασθεί  με την εργαζόμενη, "να σηκώσουν" το θέμα ψηλά, γιατί είναι άδικο με την σιωπή να επιτρέπουμε σε κάποιους να κάνουν ότι θέλουν.