Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε. Να προσέχετε πολύ και περισσότερο να προσέχουν οι νέες και οι νέοι, γιατί τελικά ο κορονοϊός  δεν κάνει διακρίσεις. Ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση. Μπορούμε να προστατέψουμε την υγεία μας, φορώντας την μάσκα ....και κρατώντας αποστάσεις.

- Μπορεί όλοι να μιλούν για νίκη της Δημοκρατίας, επειδή μπήκαν στην φυλακή καμιά 50αριά Χρυσαυγίτες, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή. Η Δημοκρατία επιτρέπει στον οποιονδήποτε να δημιουργήσει μια νέα Χρυσή Αυγή. Για να μην φτάσουμε εκεί, θα πρέπει όλα τα κόμματα, ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην συνεχίσουν το σύστημα που ακολουθούν και απογοητεύουν τους πολίτες. Οι πολιτικοί μας έφεραν την Χρυσή Αυγή στην Βουλή και οφείλουν να το παραδεχτούν και ν΄ αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Εμείς ποτέ δεν δημοσιεύσαμε δελτία τύπου αυτού του μορφώματος και ποτέ δεν τους δώσαμε χώρο. Αυτοί που κάνουν δηλώσεις και λένε μεγάλες κουβέντες, είναι αυτοί που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, χρησιμοποίησαν τους Χρυσαυγίτες.

- Έστω και με 1 γκολ στο 83΄ η Εθνική Γυναικών κέρδισε χθες το Μαυροβούνιο και τώρα θα περιμένει στις 27/10 την Ουκρανία η οποία είναι καλύτερη από το Μαυροβούνιο. Το Μαυροβούνιο ήταν και παραμένει τελευταίο στην βαθμολογία και είχε χάσει από την ΕΛΛΆΔΑ στην έδρα του με 4 - 0 και με τον Αντώνη Πριόνα στον πάγκο.

- Σήμερα θα έχουμε τους ορισμούς των διαιτητών για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ και αυτή δεν θα είναι εύκολη διαδικασία αφού έχει πολλούς δύσκολους αγώνες. 

- Ποιος μπορεί να καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας και να δηλωθεί ως προπονητής; Όποιος θέλει λέμε εμείς, αφού αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα.