Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

...φαπούλες

- Το "έλα μαμά, να σου δείξω που το έχει ο μπαμπάς" το λέει ο λαός και με το δίκιο του. Αυτό ταιριάζει γάντι σε κάποιους τετραέξυπνους οι οποίοι ανακάλυψαν ξαφνικά το ποδόσφαιρο γυναικών, επειδή απλά δεν τα κατάφεραν στο ποδόσφαιρο ανδρών ή επειδή αν θέλετε έχουν μια αδυναμία στις γυναίκες και θέλουν να ξεθολώνουν τα ματάκια τους. Το γράφουμε επειδή παριστάνουν πως ξέρουν.... καλά το γυναικείο ποδόσφαιρο και "μας την λένε"!!!

- Έτσι για να ξέρουν "όταν εμείς γυρίζαμε, αυτοί πήγαιναν", κάτι το οποίο επίσης λέει ο λαός. Την 10ετία του 1990 όταν εμείς καλύπταμε τηλεοπτικά το ποδόσφαιρο γυναικών με ομάδες όπως η Πετρούπολη με πρόεδρο τον Κούγια, η ΕΡΕΤΡΙΑ, ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ κλπ, αυτοί ήταν ακόμη στις αλάνες. Όσο για το ποδόσφαιρο γυναικών σήμερα, ας μην το συζητήσουμε, γιατί κάθε χρόνο περιμένουν κάποιοι "να τα πάρουν" πό τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αυτό δεν το είδαμε. Μέχρι τώρα δίνουν 50άρικο και το βλέπουν από DVD. 

- Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι βρε αθεόφοβε; Εμείς ανακαλύψαμε τον προπονητή κύριο Ακριτίδη, μετά την νίκη του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ μέσα  στην ΙΣΤΙΑΙΑ;  Ο κ. Ακριτίδης είναι γνωστός και δεν χρειάζεται να τον ανακαλύψει κάποιος. Είμαστε οι μόνοι που πριν κλείσει προπονητή ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ γράψαμε πως η καλύτερη λύση θα είναι ο κ. Ακριτίδης, για πολλούς λόγους. Εσύ τι είχες πει και τι είχες γράψει;

- Εμείς γράφουμε και τώρα πως αυτή η ομάδα, δεν έγινε μεγάλη ξαφνικά μεγάλη  επειδή κέρδισε μέσα στην ΙΣΤΙΑΙΑ. Τα παιδιά πρέπει να είναι προσγειωμένα, γιατί διαφορετικά θα ξεχαστεί γρήγορα αυτή η νίκη και θα χάσει την ουσία της. Οι διοικούντες την ομάδα να έχουν υπομονή και τουλάχιστον για 2 χρόνια, να αφήσουν τον κ. Ακριτίδη να χτίσει τον νέο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ.