Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Δημήτρης Θωμάς

 Ερχεται η ώρα που για άλλη μια φορά η αλήθεια θα λάμψει!
Και τότε η γυμνια τους θα αποκαλυφθεί  σε όλο της το μεγαλείο!
Η αλήθεια περί των δικαστικων, απάντηση στην εντονη παραπληροφόρηση που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα γύρω από το πρόσωπο μου.
Αναβλήθηκε σήμερα  για 2η φορά η δίκη για την 16 Φεβ 2021 λογω ωραριου. 
Την 1η φορά τον Σεπτ του 2019 είχε αναβληθεί λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων. 
Κατηγορούμενοι μετά από μήνυση του σημερινου Δημάρχου Μπουραντα είναι εκτός από εμένα, τρεις (3) ακόμη πρωην αιρετοι και πέντε(5) εν ενεργεία Δημοτικοί..... υπάλληλοι.
Οι κατηγορίες ειναι:
α) Η επιχορήγηση των δύο σχολικών επιτροπών το 2014 με το συνολικό ποσόν των 269.000€, για να καλυφθούν οι σοβαρες ανάγκες λειτουργίας όλων των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολειων και των Γυμνασιων - Λυκείων του Δήμου, σε μια εποχή που  δεν μπορουσε να γίνει αναμόρφωση προϋπολογισμού λογω της τότε προεκλογικής περιόδου που το απαγόρευε και να αποδοθούν τα χρήματα  με τον  σωστά τυπικό τρόπο.
β) Η απασχόληση εκτάκτου προσωπικου τα έτη 2013 κ 2014 προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπήρχαν και η συνολική δαπάνη των 214.00€ που κατέβαλε ο Δήμος  για το σκοπό αυτό.
γ) Η αμφισβήτηση μετά απο καθοδηγούμενες  καταγγελίες Προέδρων του συνδυασμού Μπουραντα για έργα που τάχα δεν έγιναν στα χωριά του Δήμου από την ΔΕΥΑΚΑ συνολικού ποσού 589.000€.
Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Αυτή είναι η αλήθεια!
Η διοίκηση Μπουραντα διωρησε με την κωμικοτραγικη και με οριακή πλειοψηφία πρόσφατη απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου τρεις (!) δικηγόρους για την δική αυτή ως πολιτική αγωγή  έναντι 40.000€ (!) αμοιβής, ενώ για βαρυτερες και επταπλασιου οικονομικού μεγεθους κατηγοριες στην πρώην Δήμαρχο Ταμυνεων, διέθεσε 5.580€!! Δύο μέτρα και δύο σταθμά.  Η υποκρισία στο μεγαλείο της!
Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν την ώρα που πρέπει και πλησιάζει, για να τελειώνει μια και καλή αυτή η ιστορια.
Αρκετά κράτησε η σπίλωση, ο διασυρμός, ο πόλεμος λάσπης και η ομηρία μας 6,5  χρόνια τώρα...
Υπομονή! Σάββατο κοντογιορτη...