Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας, αλλά για να συμβεί αυτό θ πρέπει να προσέχετε και να μην πιστέψετε ποτέ, πως το κακό με τον κορονοϊό δεν θα έρθει ποτέ στην δική σας πόρτα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά, αφού έχουμε κρούσματα και στα σχολεία.... και σε αθλητικά σωματεία.  Πρέπει να προσέχουμε πολύ και ιδιαίτερα οι νέοι.Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά ας κάνουμε κάτι κι εμείς.

- Επιτρέψτε μας  να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην κόρη μας την Κερασία η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή. 
Λίγοι γνωρίζουν πως υπάρχει αυτή η γιορτή, αλλά υπάρχει. 
Κερασία χρόνια σου πολλά, να έχεις την υγεία σου και να προοδεύσεις στην ζωή σου. 
Οι γονείς σου και τ΄ αδέρφια σου σ΄ αγαπάνε πολύ και είμαστε περήφανοι που όχι μόνο το όνομά σου είναι σπάνιο και ξεχωριστό, αλλά αυτό ισχύει γενικά σ΄ εσένα, αφού σε ότι κάνεις ξεχωρίζεις και κερδίζεις την αγάπη όλων. 
Χρόνια πολλά κούκλα μας.

- Πάλι θα μας έχετε σε επιφυλακή σήμερα; Πάλι βροχές και καταιγίδες;  Δεν θέλουμε χαλάζι γιατί θα μας καταστρέψει τα κηπευτικά μας και φυσικά θα καταστρέψει και τους αγρότες. Αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι περιμένουν πως και πως θεομηνίες για να κατηγορήσουν τον Σπανό, τον Κελαϊδίτη, την Βάκα και τον Ψαθά; Κι όμως υπάρχουν. Με την κακία τους θα μείνουν και σίγουρ θα έρθει η ώρα που θα ζητήσουν συγνώμη και μάλιστα δημόσια.

- Δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου η απόφαση της δικαιοσύνης για τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θέλουν την δικαιοσύνη στα μέτρα τους. Ας πάρει όποια απόφαση θέλει. Εμείς ξέρουμε πως την απόφαση για την Χρυσή Αυγή την πήρε ο Ελληνικός Λαός, αφού την έβαλε στο περιθώριο και την έβγαλε από την Βουλή.

- Πάντως τραμπούκοι και φασίστες και όλα τ΄ άλλα, δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες, αλλά κι αυτοί που καταστρέφουν περιουσίες κι αυτοί που σκοτώνουν εργαζόμενους, αστυνομικούς κλπ. Αυτοί που σήμερα είναι ενάντια στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δεν πείθουν κανέναν, γιατί είναι υπερασπιστές άλλων φασιστόμουτρων.