Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

....σουτάκια

 -  Εξώδικο έστειλε στον πρόεδρο και τον γραμματέα της ΕΠΣ Εύβοιας ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και τους καλεί να εφαρμόσουν τον νόμο. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε στα δικαστήρια και με βάση τον νόμο πρέπει να επιστρέψει στην θέση που κατείχε στην ΕΠΣΕ. Δυστυχώς οι μέρες περνούν και ο πρόεδρος κ. Ρέτσας ούτε καν τηλεφώνημα δεν έκανε προς τον "φίλο του" κύριο Παπακωνσταντίνου και προφανώς η στάση του..... δείχνει πως δεν χάρηκε με την δικαστική απόφαση.

- Ο κ. Ρέτσας εμάς μας απογοήτευσε για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως ο κ. Ρέτσας περιμένει από άλλους να φροντίσουν ώστε να μην επιστρέψει ο κ. Παπακωνσταντίνου, έστω για λίγο στην θέση του προέδρου. Γιατί όμως βάζει άλλους μπροστά και προσπαθεί να τους εκθέσει; Αυτό διαπίστωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου και προχώρησε σε εξώδικο.

- Φίλες και φίλοι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και το πολύ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα τελειώσει το θέμα με τον Παπακωνσταντίνου. Έχουμε την αίσθηση πως ο κ. Ρέτσας, δύσκολα θα σταθεί στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μετά την στάση που κρατά, έναντι του Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι θέμα κάποιας ψηφοφορίας. Είναι άλλο το θέμα που θα τον οδηγήσει σε παραίτηση και θα το δείτε. Η αχαριστία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε παραίτηση, για να ξεφύγει τα χειρότερα.

- Τα περισσότερα μέλη δεν έχουν καμιά διάθεση να εκτεθούν, ούτε για τον κ. Ρέτσα, ούτε για τον κ. Παπακωνσταντίνου και γι΄ αυτό θα κρατήσουν αποστάσεις και θα απαιτήσουν την εφαρμογή των νόμων.