Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί να είναι κουραστικό να γράφουμε κάθε μέρα για τα μέτρα, αλλά να φοράτε πάντα την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις και να μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις. Προστατέψτε τον εαυτό σας, προστατέψτε την οικογένειά σας, προστατέψτε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Ο κορονοϊός είναι εδώ και θα είναι για πολύ..... ακόμη.  Αν θέλουμε να επανέλθουμε σε κάποια κανονικότητα, θα πρέπει να προσέχουμε. Διαφορετικά θα ταλαιπωρηθούμε για πολύ ακόμη.

- Εμείς κακία δεν βγάζουμε ποτέ και για κανέναν, όσο κακό κι αν μας έχει κάνει. Δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανένας με το θέμα του κορονοϊού και ιδιαίτερα τα παιδιά. Δυστυχώς κάποιοι πίστεψαν πως το θέμα του κορονοϊού δεν υπήρχε και κάποιοι απλά το χρησιμοποιούν. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να προσέχουμε τις επαφές μας, να προσέχουμε ιδιαίτερα τις επαφές των παιδιών μας.

- Η ευθύνη κάποιων ανθρώπων είναι τεράστια και ιδιαίτερα αυτών που πάνε σε σπίτια ή συγκεντρώνουν στο σπίτι τους παιδιά για να τους κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα. Υπάρχουν παραδείγματα που παιδιά που έκαναν ιδιαίτερα βρέθηκαν με κορονοϊό.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα δέχεται μια απίστευτη επίθεση, μόνο και μόνο επειδή δεν υποκύπτει σε πιέσεις και δεν πληρώνει, αυτούς που πιέζουν. Ας τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Η κυρία Βάκα ήταν πάντα ένα χρήσιμο και πειθαρχημένο κομματικά πολιτικό πρόσωπο και σε ότι είχε αναλάβει στο παρελθόν, τα κατάφερνε μια χαρά και θα τα καταφέρει και ως δήμαρχος.

- Θα ήταν καλύτερο, όποιος έχει κάτι επιλήψιμο εναντίον της να το καταθέσει στην δικαιοσύνη και όχι να της ρίχνει λάσπη, μόνο και μόνο επειδή δεν σκύβει το κεφάλι.