Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θέλουμε σήμερα να στείλουμε τις καλύτερες ευχές στην κυρία Χρύσα Γεραμάνη και να προσευχηθούμε  ώστε να κερδίσει την μάχη και να είναι κοντά στην οικογένειά της.  Δύσκολες ώρες για την ίδια και την οικογένειά της και πιστεύουμε πως όλοι μας πρέπει να της στείλουμε θετική ενέργεια... και μια ευχή. Να βγει νικήτρια.

- Την καλημέρα μας στην δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα και στον αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή κι ας μας συγχωρέσουν, αλλά θα γράψουμε δυο λόγια για κάποιες κυρίες, οι οποίες δεν διστάζουν να κάνουν μεγαλύτερη περιφορά, από παράταξη σε παράταξη, από αυτή που κάνουν όλοι μαζί οι Επιτάφιοι την μεγάλη Παρασκευή. Εμείς σταθερά ανήκουμε στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, από την εποχή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, μέχρι και σήμερα και δεν σκοπεύουμε  να αλλάξουμε.

- Για τον Δήμο Χαλκιδέων ήμασταν υποστηρικτές του βουλευτή σήμερα και πρώην δημάρχου του κ. Θανάση Ζεμπίλη, στηρίξαμε την περίπτωση να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Σπανός, αλλά όταν το κόμμα τον επέλεξε για Περιφερειάρχη, στηρίξαμε με κλειστά τα μάτια την υποψηφιότητα της κυρίας Έλενας Βάκα, όταν πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παρεμβάσεις στο κόμμα, εναντίον της.

- Δεν είναι κακό να θυμίσουμε πως βουλευτής πήγε στο κόμμα και ζήτησε να στηριχθεί ο Παγώνης!!!! Δεν είναι κακό που ο κύριος Καθαροσπόρης έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην στηριχθεί κομματικά η Έλενα. Δεν είναι κακό να σημειώσουμε πως ήταν πολλοί αυτοί που συστρατεύθηκαν δίπλα στην Έλενα γιατί είναι δυναμική, γιατί κάνει αυτά που λέει και δεν ξεχνά ποτέ.

- Τα όσα άκουσε ο κ. Γουρνής, μόνο και μόνο επειδή επέμενε στην υποψηφιότητα Βάκα, δεν χωράνε σε όλες τις "ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ" του 2021, αλλά είναι τιμή του, που στάθηκε δίπλα της και δικαιώθηκε. Γιατί όμως τα γράφουμε αυτά;

- Ο λόγος είναι απλός. Κάποιες κυρίες ρίχνουν λάσπη σ΄ εμάς, μόνο και μόνο επειδή διαπιστώνουμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα και ο αντιδήμαρχος κ. Γουρνής, είναι δίπλα σε κάθε Δημότη και όχι μόνο στους δεδομένους ψηφοφόρους. Κυρίες μας, είναι άλλο η δική μας σταθερότητα και άλλο η δική σας περιφορά.

- Εμείς δεν είμαστε ούτε εκλεγμένοι, ούτε πολιτευτές και δεν βρεθήκαμε σ΄ αυτή την δημοτική παράταξη από σπόντα ή από καραμπόλα ή επειδή κάποιος άλλος μας έσπρωξε για να κάνει την δουλειά του. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην Έλενα και στον Βασίλη, από άποψη και όχι για κάποιους άλλους λόγους. 

- Και κάτι ακόμη. Κανείς δεν κατάφερε να εκλεγεί, επειδή έγραφε μπούρδες στο fb και τα άλλα ιντερνετικά εργαλεία. Πρέπει να λιώσεις πολλά ζευγάρια παπούτσια για να μαζέψεις τους σταυρούς προτίμησεις και φυσικά καθημερινά να είσαι δίπλα στους δημότες.