Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Ευχόμαστε περαστικά στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, ακόμη κι αν αυτοί μας βρίζουν και μας συκοφαντούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να είναι καλά οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και το κυριότερο να προσέχουν πολύ περισσότερο τώρα, αφού είχαν μια....πρώτη γνωριμία με τον κορονοϊό.

- Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ αφού φροντίζουν ώστε στο Στάδιο της Χαλκίδας να λειτουργούν όλα υποδειγματικά και να μην υπάρχουν προβλήματα, ώστε προπονητές, αθλητές και αθλήτριες να κάνουν την προπόνησή τους με την καλύτερη δυνατή ασφάλεια.

- Γιατί στα Ψαχνά τέτοια μεγάλη κινητικότητα στους δρόμους; Ψάχνουν να βρούνε το ανακόντα, μετά από ένα δικό μας σχόλιο!!!! Εμείς για να μην απλωθούν πολύ, τους δίνουμε στίγμα. Μην ψάχνετε πολύ μακριά και να προσέχετε, γιατί το ανακόντα αυτό μπορεί να μην σκοτώνει όπως ο κορονοϊός, αλλά καταπίνει τα θύματά του. Δεν είναι πολύ μακριά από το δημαρχείο!!!!

- Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιος εργολάβος θα πάρει τα έργα, αλλά το να γίνουν τα έργα και να γίνουν σωστά. Μας ενδιαφέρει να μην πάρουν τα έργα, εργολάβοι από άλλους νομούς για ευνόητους λόγους.