Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Λένε πως μια φορά θα γεννηθεί ο άνθρωπος και μία φορά θα πεθάνει. Δεν συμφωνούμε καθόλου. Καθημερινά μπορεί να "ξαναγεννηθεί" ένας άνθρωπος και καθημερινά "να πεθαίνει".
Αυτή είναι η άποψη του "μπάρμπα Στέλιου" και δεν είναι υποχρεωτικό να την στηρίξει κανείς.
Αλήθεια πόσες φορές "πέθανε" ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού αυτό κάποιοι δεν το άντεξαν;
Για ρωτήστε τον ίδιο και την οικογένειά του, να μιλήσουν γι΄ αυτό το θέμα;
Για ρωτήστε τον πόσες ώρες χρειάσθηκε να τρέχει σε ανακριτές και αίθουσες δικαστηρίων.
Για ρωτήστε να μάθετε πως αισθάνθηκε όταν του έκαιγαν τις.... επιχειρήσεις του κι όταν απειλούσαν την ζωή του και την ζωή των μελών της οικογένειάς του.
Φυσικά "πέθανε" πολλές φορές, όταν διαπίστωνε πως οι φίλοι του, τον άδειαζαν για λόγους προσωπικού συμφέροντος.
"Ξαναγεννήθηκε" όμως και πολλές φορές, αφού κατάφερνε να κερδίζει όλες τις μάχες, με αποκορύφωμα την δικαίωσή του στις δικαστικές αίθουσες και όχι "ναι μεν αλλά", αλλά με ένα ΟΜΟΦΩΝΟ ΑΘΩΟΣ, χωρίς αστερίσκους.
Τώρα κάποιοι που δεν άντεξαν αυτή την απόφαση, θέλουν να "τον πεθάνουν" μια ακόμη φορά.
 Το γράφουμε και θα το γράφουμε καθημερινά. Αυτή την φορά ο "φίλος του" κ. Γιάννης Ρέτσας, δεν κάνει αυτό που λέει ο νόμος και αυτό που έπρεπε να κάνει για ηθικούς κυρίους λόγος, μόνο και μόνο για να γαντζωθεί σε μια καρέκλα, που ο Παπακωνσταντίνου, εδώ και χρόνια είχε πει πως θα τον προτείνει και αυτό έκανε.
Ούτε μια ανακοίνωση, ούτε ένα σχόλιο στο αγαπημένο του fb δεν έκανε για να στείλει ένα μήνυμα, μετά την αθώωση Παπακωνσταντίνου.
Εμείς έχουμε καθε λόγο, να σχολιάσουμε τις πράξεις του κυρίου Ρέτσα, γιατί ήμασταν οι μόνοι που δημόσια τον στηρίζαμε, γιατί πιστεύαμε σ΄ αυτόν.
Γίναμε κακοί με πολλούς για τον κύριο Ρέτσα και δεχτήκαμε πολύ λάσπη.
Ακόμη κι όταν κάποιοι έλεγαν πως θα προχωρήσουν σε καταγγελία εναντίον του, επειδή δεν ήταν μόνιμος κάτοικος στην Εύβοια, αλλά των Αθηνών.
Σήμερα αυτοί είναι φίλοι του.
Δεν είναι μόνο αυτό.
Ο κ. Γιάννης Ρέτσας κάνει ότι μπορεί για να φέρει σε δύσκολη θέση και να διχάσει τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ. 
Αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.
Ξέρουμε τι γράφουμε και ξέρουμε τι θ΄ ακολουθήσει.
Ο χρόνος τελείωσε και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι τα τερτίπια και τα τεχνάσματα.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι θα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου και τι θα κάνουν τα μέλη του ΔΣ. Μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει προσωπικά ο κ. Ρέτσας.
Θα το δούμε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς.
Αν τον τρόμαξε η δικαίωση του ανθρώπου που τον δικαίωσε, εμάς μας τρόμαξε η δική του αχαριστία.
Για όσους δεν αντέχουν την δικαίωση ενός ανθρώπου που ταλαιπωρήθηκε τόσα χρόνια, υπάρχει κι αυτό που λένε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και είναι πολύ καλύτερο, από την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.