Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Συγνώμη, αλλά σήμερα είναι Τετάρτη και ο μήνας έχει 3. καλό βράδυ να έχετε όλες και όλοι και επιτρέψτε μας να γράψουμε κάτι για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και τις εξελίξεις.
Ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε στα δικαστήρια και θα έπρεπε να είχε κληθεί από τον κ. Ρέτσα ώστε ν΄ αναλάβει τα καθήκοντά του. Παρανόμως ο κ. Ρέτσας προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο, ώστε ο κ. Παπακωνσταντίνου να φύγει για το εξωτερικό και να μην μπορέσει ούτε καν να μιλήσει στους επί χρόνια συνεργάτες του ....στην Ένωση και να τους αποχαιρετήσει δικαιωμένος.

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με πληροφορίες μας μίλησε σε δημοσιογράφο της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ  και αν καταλάβαμε καλά έδωσε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021. Αν μέχρι τότε δεν κληθεί, θα δώσει στην δημοσιότητα μια επιστολή με την οποία θα λέει πολλά.

- Εμείς έχουμε γράψει την άποψή μας και δεν την αλλάζουμε. Οι 9 σύμβουλοι της ΕΠΣΕ δεν είναι πιόνια κανενός και έχουν αξιοπρέπεια. Δεν είναι τα κουταβάκια ούτε του Ρέτσα, ούτε του Παπακωνσταντίνου, ούτε του Πίσχινα. Έχουν την δική τους αξιοπρέπεια και δεν θα δεχθούν να γίνουν η ντροπή του ποδοσφαίρου, για τα μάτια κανενός.

- Οι κύριοι Τσεκούρας, Αλαφάκης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Κατσαντώνης, Καλυβίτης, Ιωσήφ, Μισυρλής έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαδίδει δεξιά κι αριστερά πως τους ελέγχει και πως θα κάνουν ότι τους πει. Οι υπόλοιποι 3 του ΔΣ, κύριοι Παπακωνσταντίνου, Ρέτσας και Πίσχινας, θα πρέπει να καταλάβουν, πως δεν ισχύει πλέον το τραγούδι που λέει "μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι".

- Επειδή κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως εμείς επικοινωνούμε με τους 9 συμβούλους και τους πιέζουμε να στηρίξουν τον Παπακωνσταντίνου, απαντάμε. Ούτε καν ένα τηλεφώνημα δεν έχουμε κάνει προς κάποιον από τους 9 και αυτό μπορεί ν΄ αποδειχθεί εύκολα. Εμείς δεν πιστεύουμε πως υπάρχουν αρχηγοί και σκυλάκια. Εμείς έχουμε σε εκτίμηση τους 9 κυρίους και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς δεν έχουμε αφεντικά και δεν θα γίνουν ποτέ αφεντικά μας ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Ρέτσας ή ο κ. Πίσχινας.

- Για μας την ευθύνη την έχει ο κ. Ρέτσας, ο οποίος φέρθηκε αχάριστα απέναντι στον Παπακωνσταντίνου και προφανώς καποιοι της παράγκας τον καθοδηγούν. Εμείς ξέραμε κάποιον άλλον Γιάννη Ρέτσα. Αυτόν που βλέπουμε σήμερα, δεν θέλουμε ούτε να τον βλέπουμε, ούτε και να τον ακούμε.

Υ.Γ. Όπως όλοι θα διαπιστώσετε ο  κ. Παπακωνσταντίνου, ποτέ δεν επέλεξε το apopsignomi για να δώσει συνεντεύξεις. Πάντα επέλεγε άλλους δημοσιογράφους και άλλα ΜΜΕ. Εμείς ποτέ δεν ήμασταν τα καλά παιδιά της εξουσίας, αλλά αυτό είναι τιμή μας και παράσημό μας.