Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

.......σφηνάκια

 - Κατόπιν εορτής ο καθένας μπορεί να λέει ότι ότι θέλει, αλλά τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων και όσοι παρακολουθήσαμε την Συνεδρίαση, λένε την αλήθεια. Η παράταξη του ΚΚΕ ψήφισε ΛΕΥΚΟ στην πρόταση της Δημάρχου και όλοι οι άλλοι ΝΑΙ. Τώρα λένε άλλα από αυτά που ....ψήφισαν για ευνόητους λόγους.

- Φίλες και φίλοι τι πρότεινε η δήμαρχος κυρία Βάκα; Για την σχολική χρονιά 2020 - 2021 κανένα προσφυγόπουλο στα σχολεία της περιοχής και να γίνει νέος σχεδιασμός για την σχολική περίοδο 2021 - 2022 και πάντως όχι όλα τα παιδιά σε λίγα σχολεία, αλλά λίγα παιδιά σε πολλά σχολεία.

- Αυτοί που λένε άλλα, ας θυμηθούν τι ψήφισαν, εκτός κι αν απλά κάνουν αντιπολίτευση ή αν κάποιος τους τράβηξε τ΄ αυτί. Και κάτι ακόμη. Όποιος θέλει να βάλει την δήμαρχο, απέναντι στους δημότες και ιδιαίτερα στους γονείς του κάθε σχολείου, δεν θα τα καταφέρει.

- Όσο για τους μισθωτούς που έχουν την ευθύνη για τις δομές προσφύγων, να μην λένε πολλά, για να έχουν εξασφαλισμένο τον μισθό τους. Το κάθε σχολικό συγκρότημα, έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Η Δημοτική αρχή έχει την ευθύνη για τα σχολεία και κανείς δεν της δίνει το δικαίωμα, ν΄ αποφασίζει χωρίς ν΄ ακούει τους γονείς. Είμαστε σε πανδημία. Αυτό να μην το ξεχνά κανείς.