Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μάλλον τα δύσκολα έρχονται και δεν είναι πλέον λίγοι, αυτοί που πιστεύουν πως θα διώξουμε το κακό μόνο αν κλείσουν τα πάντα για έναν μήνα. Τα πάντα όμως και όχι αυτό το μπάχαλο που ζούμε. Ο Έλληνας αν του επιτρέψεις να πάει  για 30΄ βόλτα το κατοικίδιό του, μπορεί... να βρεθεί μαζί με το κατοικίδιο, από την Χαλκίδα στην Αιδηψό!!!

- Ψάχνουν να βρούνε γωνία στο δεκάρικο κάποιοι και έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού η προσπάθεια που κάνουν για να εκθέσουν την δήμαρχο Έλενα Βάκα έχουν πέσει στο κενό. Αντί να την συγχαρούν αφού στην θητεία της γίνονται έργα, προσπαθούν να την κατηγορήσουν με πρόσχημα τις εργολαβίες. Κύριοι, άδικα χάνετε τον χρόνο σας.

- Τίμια και δίκαια θα γίνουν οι αναθέσεις των έργων προς όφελος των δημοτών. όλοι οι εργολάβοι είναι κύριοι και μεταξύ τους ακόμη και υποψήφιοι με τον Παγώνη. Αν έκαναν καλή προσφορά θα πάρουν έργα.

- Θα μας τρελάνει ο κ. Σόλιας; Δεν κατάλαβε τι ψήφισε ή έλεγε παραμύθια στην ραδιοφωνατζού η οποία μόνο που δεν είπε ρατσίστρια την δήμαρχο κυρία Βάκα!!! Τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω κυρία, στο τέλος θα μείνετε με τις ασυναρτησίες σας. Κάπου κάπου να λέτε στους ακροατές σας, πως ήσασταν με μισθό δίπλα στην κυρία Ζλακώνη και λογικό είναι να μην θέλετε την Βάκα.

- Προσέξτε καλά εκεί στα Ψαχνά. Αν κάνετε πάλι το λάθος και προσπαθήσετε με κραυγές να κερδίσετε τις εντυπώσεις, θα σας πάει στο γήπεδό του ο δήμαρχος κ. Ψαθάς και θα σας πάρει και τα σώβρακα. Ήρεμα και με προτάσεις. Όχι με κραυγές και καταγγελίες.

- Το θέμα δεν είναι να καταγγείλετε τον δήμαρχο, επειδή μετέφερε μαθητές στο σχολείο τους. Το θέμα είναι να καταθέσετε πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο και να παρθεί απόφαση η οποία θα λέει: "Ο Δήμος σε περίπτωση που η Περιφέρεια, η κυβέρνηση και όποιος άλλος φορέας, δεν εξυπηρετεί όπως έχει υποχρέωση τους δημότες, θα παρεμβαίνει, θα τους εξυπηρετεί και θα ζητάει τα ρέστα από κάθε αρμόδιο".

- Αυτή είναι η τακτική που πρέπει να εφαρμόζουν οι αυτοδιοικητικοί και όχι πιστεύοντας πως είναι στην Βουλή να φωνάζουν και να καταγγέλουν.