Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

....φαπούλες

 - Βάλθηκαν κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες να ανεβάσουν τα ποσοστά του Ψαθά και το πάνε από γκάφα σε γκάφα. Κατηγορούν τον δήμαρχο κ. Ψαθά, επειδή πηγαίνει με το αυτοκίνητο του Δήμου και μεταφέρει τους μαθητές, από τους Στρόπωνες στο Λύκειο!! Οι άσχετοι το κάνουν γιατί δεν γνωρίζουν τα προβλήματα. Θα τους θυμίσουμε όμως πως προεκλογικά όταν ο δήμαρχος έκανε ακριβώς το ίδιο με τα παιδιά άλλης κοινότητας, ο ραδιοφωνατζής κατηγορούσε τον... Φάνη και τον Κελαϊδίτη και έδινε συγχαρητήρια στον κ. Γιώργο Ψαθά!!!

- Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον ν΄ ακούσουμε την κυρία Γκόγκου να πάρει θέση για το θέμα και να διαπιστώσουμε, αν θα στηρίξει την ενέργεια του δημάρχου κ. Ψαθά ή θα υπακούσει τον ραδιοφωνατζή ο οποίος θέλει τον Ψαθά να μιλάει εναντίον του Φάνη και του Κελαϊδίτη κι ας μείνουν τα παιδιά στα σπίτια τους. Τζοβάνα, καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα.

- Πάρτε θέση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Να βάζει πλάτη ο δήμος όπου υπάρχει πρόβλημα ή όχι; Κυρίες και κύριοι, αλήθεια γιατί δεν κατηγορούν την Περιφέρεια όταν παρεμβαίνει σε θέματα που έχουν να κάνουν με το δήμο και δίνει λύση;

- Δημοτικές Εκλογές δεν έχουμε αύριο. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, τότε να έχουμε αντιπαράθεση. Τώρα μέσα στην πανδημία και μετά από θεομηνίες, πρέπει εκεί στο δήμο, να είσθε ενωμένοι για το καλό των δημοτών. Αυτή είναι η άποψή μας κι αν θέλετε γράψτε την στα παλιά σας παπούτσια.