Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, ψυχραιμία, υπομονή, δύναμη και να τηρούμε τα μέτρα, για να κερδίσουμε τον κορονοϊό. Οι ψεκασμένοι δυστυχώς δεν είναι λίγοι και προσπαθούν να γίνουν περισσότεροι. Όταν ο κορονοϊός χτυπάει την πόρτα του σπιτιού μας, τότε όλοι καταλαβαίνουμε την πραγματικότητα και αρχίζουμε να τρέχουμε. Κυρίες και κύριοι προσοχή, γιατί ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος και.... το τρίτο κύμα της πανδημίας, έχει μέσα την Εύβοια.

- Όταν κάποιος "καρφώνει"  για οποιονδήποτε λόγο τον συνάνθρωπό του, είναι ρουφιάνος, άσχετα αν φοράει ή όχι κουκούλα. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι και να μην χαρακτηρίζουν μόνο τους άλλους. Να προσέχουν και να μιλούν πρώτα για τον εαυτό τους. Αρχιρουφιάνοι του κερατά, έτσι όπως το πάτε, θα προχωρήσετε και σε δημιουργία συλλόγου.

- Φτάσαμε στα 71 κρούσματα στην Εύβοια και κάποιοι ακόμη κάνουν όνειρα για άρση των μέτρων!!! Δεν πάτε καλά όλοι εσείς και θα το διαπιστώσετε σύντομα. Αφήστε λοιπόν τις κουτοπονηριές και μην παριστάνετε τους ψευτοεπαναστάτες.

- Τι έγινε τελικά; Ποιοι πικραμένοι και "τριτοτέταρτοι" θα βγούνε σήμερα να πούνε διάφορα στα ραδιοφωνικά μαρκούτσια;  Άντε γιατί εμείς όλο αυτό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, το παρακολουθούμε ως μία θεατρική παράσταση που παίζουν τα ραδιόφωνα!!!!

- Αυτή την εποχή στα φόρτε τους είναι ο πρώην βουλευτής κ. Μαρκόπουλος και ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ο οποίος μας λέει πως ότι κάνει ο Φάνης, το κάνει μετά από πίεση του ίδιου και γενικά της αντιπολίτευσης!!!! Σιγά μεγάλε. έτσι όπως το πας, θ΄ ανεβάσει πίεση ο Φάνης και θα τρέχουμε. Ηρέμησε λίγο κύριε Δημήτρη μας, γιατί έγινες απλά εργαλείο των ραδιοφωνατζήδων.

- Αλήθεια κύριε Αναγνωστάκη, γιατί δεν βρήκατε να πείτε κάτι για το θέμα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, του 96,5 και της κυρίας Μητάκη; Τις έκλεψαν ένσημα χρόνων και το ξέρετε. Βγαίνετε στον 96,5 και λέτε για άλλους. Δεν την ξέρετε την υπόθεση; Δεν σας το επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ;