Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Ας παραμείνουμε σοβαροί εμείς κι ας αφήσουμε τους άλλους να βγάζουν τ΄ απωθημένα τους. Εμείς  θα περιμένουμε το δικό τους τηλεφώνημα, για να μας πούνε, αυτά που λένε στις παρέες τους και μέσα από το fb.
Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτός που τα λέει ακούει στο όνομα Χρήστος, Γιώργος, Γιάννης, Βασίλης ή Βασιλάκης ή Λάκης. Δικαίωμα..... του καθενός να έχει την δική του άποψη για μας.
Εμείς πάντως δεν θα λέμε άλλα στον δημόσιο λόγο και άλλα από πίσω.

- Η Χρύσα Γεραμάνη δυστυχώς έφυγε από την ζωή και γέμισε θλίψη την οικογένειά της, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Εύβοιας. Ότι κι αν γράψουμε θα είναι λίγα. Τώρα όλοι και όλες θα λένε τα καλύτερα για την Χρύσα και της αξίζει, αλλά κάποιοι και κάποιες, καλά θα κάνουν να λουφάξουν και να μην μιλήσουν. Κάποιοι τελευταία την πολέμησαν πολύ, αν και ήξεραν το πρόβλημά της. Όχι μόνο δεν την στήριξαν, αλλά την πίεζαν για λόγους που πολλοί ξέρουν. Ήταν κυρία σε όλα και άφησε πίσω της μια όμορφη οικογένεια. Τον Σάκη τον άνδρα της και 3 παιδιά, τα οποία θα τιμήσουν την μνήμη της και θα είναι περήφανα για την μητέρα τους, που δυστυχώς έφυγε νωρίς από την ζωή.