Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

.....σουτάκια

 - Να μην ξεχνιόμαστε. 
Στις 19 Φεβρουαρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ θα έχουμε εκλογές. Αυτή την φορά όμως υπάρχει μια παράγραφος που λέει πως αν επεκταθεί η απαγόρευση κλπ εξ αιτίας του κορωνοϊού, η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων, να αποφασίσει για νέα αναβολή και... βλέπουμε.

- Ξέρουμε πως υποψήφιος θα είναι ο Ζαγοράκης και απλά τώρα συζητούν και αποφασίζουν για τα μέλη που θα είναι υποψήφια για την Εκτελεστική. Όλα πάντως είναι σε καλό δρόμο και βλέπουμε πως κάπου εκεί προς Μάϊο - Ιούνιο θα αναλάβει ο αρχηγός της Μεγάλης Εθνικής που σήκωσε πολύ ψηλά την Ελλάδα.

- Εμείς θα θέλαμε κάτι ν΄ αλλάξει στην μιζέρια που έχουμε ως ποδοσφαιρική Εύβοια και να πάψουμε να τρέχουμε πίσω από παράγκες και πολύ μικρότερες ΕΠΣ. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Ζαγοράκη, τον Καραγκούνη και τα άλλα παιδιά της Εθνικής και πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις. Πρόεδρε, μπορεί να σε πλήγωσαν οι πολλοί φίλοι σου, αλλά δεν φταίει η Εύβοια σε τίποτα, δεν φταίει σε τίποτα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Κάνε μια πρόταση ώστε να είναι υποψήφιος και κάποιος από την Εύβοια.