Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Έχουμε δώσει εξετάσεις στο θέμα του σεβασμού προς συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Λυπούμαστε πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύουμε κάποια ....πράγματα. 

- Η υγεία κάποιου ανθρώπου της ΕΠΣΕ, δεν έχει να κάνει με το ποιος θα είναι πρόεδρος. Η υγεία του κάθε ανθρώπου είναι άλλο και άλλο είναι η ατιμία, αν προκύψει κάτι τέτοιο. Και κάτι τελευταίο για τα θέματα υγείας. Την μέρα που η μάνα μας έφυγε από την ζωή, το γνωστό παρατράγουδο, το οποίο έχει την στήριξη κάποιων και έχει εντολή να ρίχνει λάσπη εναντίον μας, έβριζε χυδαία.

- Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος και δεν μας ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο Παπακωνσταντίνου. Δεν ήμασταν ποτέ στην παρέα που είχε δίπλα του και όλοι τους κέρδισαν από τον πρόεδρο. Εμείς χάσαμε και χάσαμε πολλά, αλλά δεν τον προδώσαμε ποτέ. Εμείς περιμένουμε την ξεκάθαρη θέση του κυρίου Ρέτσα. Αν δεν τολμήσει να πάρει θέση, έχουμε κάθε δικαίωμα να του πούμε "Γιάννη είσαι αχάριστος και καλά θα κάνεις να πας στο σπίτι σου"

- Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όλοι γνωρίζουν πως σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα και θα πάει στην οικογένειά του. Το μίσος είναι αυτό που μέχρι σήμερα μετά την απόφαση του δικαστηρίου την Πέμπτη, οδήγησε τον κ. Ρέτσα σε κρυφτούλι.  Δεν θέλει να επιστρέψει έστω για λίγο ο κ. Παπακωνσταντίνου στην θέση του, για δικούς του λόγους. Κι όμως ο κύριος Ρέτσας μέχρι πριν λίγο καιρό, δήλωνε πως είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τις πλάτες Παπακωνσταντίνου.

- Εμείς πιστεύουμε πως τουλάχιστον οι 8 από τους 11 που είναι αυτή την στιγμή στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν θέλουν να ζήσουν αυτό που ζούνε.