Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Κυρία μου ποια είσθε εσείς; Από που πήρατε το δικαίωμα να λέτε όσα λέτε εναντίον της δημάρχου και εναντίον του Δημοτικού Συμβουλίου, για μια απόφαση που πήραν για την αυθαιρεσία που έστελνε 1.000 προσφυγόπουλα, σε σχολεία της Ανθηδώνας και Αυλίδας; Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν και δεν μας ενδιαφέρει να μας χαρακτηρίσουν και .....ρατσιστές.

- Η κυρία λέει όσα λέει, γιατί παίρνει μισθό για να προσφέρει υπηρεσίες στην δομή της Ριτσώνας. Τι ρωτάμε ευθέως. Τα παιδιά δεν γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα, δεν πρόκειται έτσι απλά και εύκολα να μπορέσουν να διδαχθούν τα μαθήματα που ακολουθούν τα Ελληνόπουλα.

- Για πείτε μας κυρία, γιατί να πηγαίνουν Ελληνόπουλα σε ειδικά σχολεία, επειδή έχουν κάποιο θέμα και όχι και τα προσφυγόπουλα;  Η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αποφασίζει για τους πρόσφυγες, να έρθει στην Ελλαδα, να κατασκευάσει σχολεία, να δημιουργήσει συγκοινωνιακές γραμμές από τις δομές, να διορίσει εκπαιδευτικούς και ότι άλλο χρειασθεί.

- Η δήμαρχος και κάθε δήμαρχος, υπηρετεί τους δημότες και όχι όποιους θέλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες και η ΕΕ, να φέρουν στον δήμο τους.

- Οι ΜΚΟ και οι βολεμένοι στις Δομές προσφύγων, κουμάντο στα σπιτια τους και όχι στους δήμους.