Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη με το θέμα του κορονοϊού και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Φοράμε παντού και πάντα την μάσκα μας, κρατάμε τις αποστάσεις και ρωτάμε κάποιον που νόσησε, να μας πει για την περιπέτειά του, την αγωνία, τον φόβο και όλα όσα έζησε. Για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν, δεν έχουμε να γράψουμε κάτι, αφού δεν υπάρχουν.... λόγια παρηγοριάς για τις οικογένειές τους. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.

- Οι δικαιολογίες δεν έχουν θέση όταν οι πράξεις σου δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του τόπου σου και τον πολιτών. Δυστυχώς ο κ. Αναγνωστάκης Δημήτρης, είναι εγκλωβισμένος στην γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και έφτασε στο σημείο να πει ΟΧΙ σε έργα τα οποία θα γινόταν κυρίως στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας μετά από τις καταστροφές της θεομηνίας.
Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα για το θέμα.

- Συνεδρίασε χθες το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και κάποια πράγματα πήραν την θέση που έπρεπε, αλλά και τις απαντήσεις εκείνες, με τις οποίες η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη, απέδειξε πως είχε άδικο η κυρία Δαριβέρη, με την επιστολή καταγγελία που έδωσε στην δημοσιότητα. Πιστεύουμε πως η κυρία Δαριβέρη, απλά δεν θέλησε να ανακαλέσει την επιστολή της, αλλά κανείς από τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, δεν πήρε την θέση της στην συνεδρίαση. 

- Φάνη καλημέρα. Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός έχει τον τρόπο του και καταφέρνει να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να γίνονται έργα σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς και Εύβοιας. Ο Φάνης μοιράζει πόνο σ΄ αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν αναφορές στα έργα, αλλά στα ονόματα των εργολάβων που τ΄ αναλαμβάνουν!!! Φάνη εμείς το γράψαμε και μετά τις εκλογές. Είναι μια ευκαιρία, τώρα που ο Περιφερειάρχης είναι Νεοδημοκράτης και κυβερνά η ΝΔ, να γίνουν έργα, γιατί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γίνει τίποτα. Φάνη συνέχισε με έργα και μοίρασε πόνο σ΄ αυτούς που προσπαθούν, να βρούνε κάτι για να σε χτυπήσουν. 

- Είχε τα γενέθλιά του χθες ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο κ. Γιώργος Στούπας και οι ευχές έπεσαν σύννεφο. Πάντως ποδοσφαιριστές και προπονητής, δήλωσαν πως θα του αφιερώσουν την νίκη την Κυριακή, επί του Αλμυρού Βόλου. Χρόνια πολλά πρόεδρε.