Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

....φαπούλες

 - Δεν μας απασχολεί τι λένε οι άλλοι για την λειτουργία του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά το αν εμείς γράφουμε αλήθειες ή ψέματα.
Σε μια περίοδο περίπου 1 χρόνου, με κορονοϊό και με θεομηνίες, αυτή η διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ έχει να παρουσιάσει έργο και όχι κούφια λόγια  και πανηγυράκια.
Ας μη γελιόμαστε. Στο κομμάτι του αθλητισμού η διοίκηση με πρόεδρο την κυρία Αϊδίνη έχει κάνει έργο και συνεχίζει.
Αυτοί που λένε διάφορα, δεν μας ....λένε τι έχει γίνει στα 5 χρόνια  της θητείας Παγώνη; 

- Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα, αλλά το ζητούμενο είναι να προσπαθείς να τα λύνεις. Η σημερινή Δημοτική Αρχή, δίνει λύσεις και στα θέματα πολιτισμού και στα θέματα αθλητισμού, γιατί κάνει έργα και δεν μένει στα λόγια.

- Αλήθεια από πότε είχαμε να δούμε κάτι να κάνουν για το Στάδιο της Χαλκίδας; Αυτό το Στάδιο, εξ αιτίας της άψογης συνεργασίας του Δήμου και της Περιφέρειας, απέκτησε φωτισμό, θα έχει τους χώρους των γραφείων και των αποδυτηρίων κάτω από την κερκίδα λειτουργικούς και όπως πρέπει και μπήκε τέλος στο χάλι που υπήρχε, θα αντικατασταθεί και μεγάλο μέρος του ταρτάν, θα γίνει μόνωση στο χώρο της κερκιδας, 'ωστε να μην έχουμε τα νερά της βροχής στους διαδρόμους και στ΄ αποδυτήρια, θ΄ αλλάξει όψη και ο εξωτερικός χώρος και καλό είναι να βγάλετε και καμιά φωτογραφία, για να κάνετε συγκρίσεις στο πριν και στο μετά.

- Αυτή η Δημοτική αρχή, σύντομα θα έχει και πάλι έτοιμο το Κλειστό του Βασιλικού, έτοιμο το γήπεδο ποδοσφαίρου του Βασιλικού και πριν την λήξη της θητείας της θα έχει έτοιμο και το νέο γήπεδο των Φύλλων σε νέα τοποθεσία.

- Πείτε μας ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχει κάνει παρεμβάσεις και δεν έχει λύση προβλήματα, αυτή η Δημοτική Αρχή και ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Μπορεί να μην είχαμε καρναβαλικές εκδηλώσεις, μπορεί να μην είχαμε εκδηλώσεις πολιτιστικές, αλλά γι΄ αυτό δεν έχει ευθύνη ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Ο κορονοϊός μας έκλεισε στα σπίτια και κάθε εκδήλωση είχε απαγορευτικό.