Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

....σφηνάκια

 - Φαίνεται τελικά πως η κυρία Δαριβέρη Ιωάννα δεν κατάλαβε πολλά πράγματα και όπως είπε κι ένας φίλος, πρέπει να ξεχωρίσει την δικηγορία, από την πολιτική.
Δεν ανήκει λέει στο Δήμο ο χώρος του γηπέδου Μουστάκα/Τζιώτη και είναι Αιγιαλός. Πάλι τα ίδια κυρία Δαριβέρη; Σας γράψαμε πολλές φορές πως το γήπεδο αυτό υπάρχει για πολλά χρόνια εκεί και δεν κατασκευάστηκε τώρα.
Αλήθεια είναι απόφαση..... της παράταξης Παγώνη να κάνετε αυτές τις καταγγελίες που κάνετε;

- Εμείς πιστεύουμε πως η παράταξη Παγώνη δεν εγκρίνει τέτοιες ενέργειες γιατί υπάρχουν εκεί άνθρωποι του αθλητισμού και παράγοντες ομάδων που δεν θα ήθελαν να μπει λουκέτο στα γήπεδα και γενικότερα σε αθλητικούς χώρους, επειδή ανήκουν στην Κτηματική, στο Δασαρχείο κλπ.

- Και οι πέτρες γνωρίζουν πως υπάρχουν γήπεδα τα οποία είναι πάνω στην μπαζωμένη θάλασσα και τα οποία ανήκουν στο δημόσιο και τα χρησιμοποιούν ιδιώτες!!!!! Αλήθεια γιατί δεν μας λέει και γι΄ αυτά η παράταξη Παγώνη;;;;

- Εμείς αύριο το πρωί, θα σας αποκαλύψουμε, το πως θα αντιδράσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και γενικότερα ο Δήμος, στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να μην γίνουν έργα και να μην υπάρχουν αθλητικοί χώροι. Θα γράψουμε λεπτομέρειες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

- Πάντως είναι τυχεροί κάποιοι, αφού δεν γίνονται με την φυσική παρουσία των συμβούλων οι συνεδριάσεις, ώστε να μπορούσαν να είναι εκεί και οι άνθρωποι του αθλητισμού, για να πούνε την άποψή τους.

- Αύριο "ο μπάρμπα Στέλιος" θα γράψει αυτά που πρέπει.