Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Πλησιάζει η Κυριακή και θα έχουμε μπαλίτσα, εκτός απροόπτου φυσικά, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει..... Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ παίζει εκτός με τον ΑΛΜΥΡΟ Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Υμηττού στο Ενωσιακό για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι ομάδες της Εύβοιας θα κερδίσουν και θα πάρουν ....τους 3 βαθμούς. Το ευχόμαστε φυσικά, αλλά ας κάνουν και το σταυρό τους για καλό και για κακό.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει το ρεπό του και θα έχει τον χρόνο να κάνει μια ακόμη εβδομάδα προετοιμασία ώστε να είναι πανέτοιμος και να πάει να πάρει τους 3 βαθμούς από την ΑΤΑΛΑΝΤΗ οι οποία σε δύο αγώνες έχει μηδέν βαθμούς.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αν κερδίσει την Κυριακή τον Αλμυρό θα φτάσει στους 9 βαθμούς και έχει κανει το ρεπό του, αλλά και την επόμενη Κυριακή θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς, αφού ο αντίπαλός του ο ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ Μαρτίνου, δεν συμμετέχει πλέον στο πρωτάθλημα.

- Για να μην δημιουργηθούν προβλήματα και για να μην έχουμε πάλι λουκέτα, καλό θα είναι οι φίλαθλοι να μην πλησιάσουν στα γήπεδα, γιατί δεν επιτρέπεται. Για καλό και για κακό, ας μην πάει κανείς για να μην δίνουμε και αφορμές.