Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

....φαπούλες

 - Κυρία Γκόγκου, κύριε Κουλοχέρη, εμείς σας τα είχαμε γράψει, αλλά πιστεύατε τον ραδιοφωνατζή, ο οποίος σας έσπρωχνε να κυνηγάτε φαντάσματα, μέρα μεσημέρι. Τώρα που δεν του βγήκε τίποτα σας κράζει επειδή δεν πάτε στον εισαγγελέα τον Ψαθά και τον Φάνη για τα έργα που κάνουν στην περιοχή σας και δεν τα κάνουν οι κολλητοί του εργολάβοι. Τζοβάνα και Ανδρέα η πολιτική και ιδιαίτερα η αυτοδιοίκηση, θέλει αυτούς που την υπηρετούν να είναι κοντά στον Δημότη και όχι ....να τους πάνε εκεί που θέλουν, οι ραδιοφωνατζήδες και οι χορηγοί τους.

- Όταν τελειώνουν οι εκλογές, δεν συνεχίζουμε τον προεκλογικό αγώνα για 4 χρόνια. Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι με τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις μας.
Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, σίγουρα κάνει λάθη, σίγουρα ξεχνάει πολλά, αλλά γι΄ αυτό υπάρχει η αντιπολίτευση να κάνει παρεμβάσεις, να τον διορθώνει και να τον ελέγχει.

- Προσέξτε κυρία Γκόγκου και κύριε Κουλοχέρη, γιατί αν δεν κάνετε αυτό που θέλει ο ραδιοφωνατζής, θα σας κρεμάσει στα μανταλάκια, αφού δεν θα του είσθε πλέον χρήσιμοι.
Ευχόμαστε να αντέξετε την πίεση και να βγείτε από το αδιέξοδο, αφού τώρα στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, θα έχουμε ένα ακόμη ψηφοδέλτιο, με υποψήφιο δήμαρχο, πρόσωπο που σήμερα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο.