Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Επιμένει ο κορονοϊός, αλλά πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλύτερα, αφού οι εμβολιασμοί έγιναν με καλό ρυθμό και ήδη ξεπέρασαν τα 2.000.000.
Να μην φοβόμαστε τα εμβόλια, αφού είναι η μόνη λύση, το μόνο όπλο κατά του κορονοϊού.
Ας προσπαθήσουμε λίγο ακόμη. Ας φοράμε την μάσκα μας παντού και πάντα και να κρατάμε τις αποστάσεις.
Σε περίπου 20 μέρες έχουμε Πάσχα και σίγουρα θα μπορούμε να το .....περάσουμε με τις οικογένειές μας, αφού θα μπορέσουμε να μετακινηθούμε κάπως με περισσότερη ελευθερία. Υπομονή.

- Δεν συμφωνούμε με το άνοιγμα των Λυκείων και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, θα πρέπει να πάνε στο σχολείο, αφού είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες. Ποιος δεν γνωρίζει πως κάθε χρόνο οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου δεν πήγαιναν στο σχολείο τους τελευταίους 2 μήνες; Μας λένε για τεστ και άλλα τέτοια. Εντάξει, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Κατά την γνώμη πολλών, έπρεπε και τα Λύκεια ν΄ ανοίξουν μετά το Πάσχα.

- Να γίνει και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων να τελειώνουμε και με το θέμα της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας, αφού κάποιοι θέλουν να εκδικηθούν την Μιντζιφίρη ειδικά, επειδή δεν χρησιμοποίησε τους δικούς τους προμηθευτές!!!! Κύριοι, θα βρεθείτε μέσα στον λάκκο που εσείς ανοίξατε. Η Μιντζιφίρη δεν ανήκει στην κατηγορία των προβάτων που τα πηγαίνουν στα σφαγεία την περίοδο του Πάσχα. Θα πει όλη την αλήθεια και για όλους και θα σας πονέσει πολύ.

- Το ποιοι προμηθευτές στήριξαν και ποιους προεκλογικά, το ξέρει καλά η Μιντζιφίρη, αλλά όχι μόνο. Το ποιοι πλήρωναν, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά επίσης το ξέρει. Θα συζητηθεί το θέμα, αλλά από την αρχή και με ονόματα και όχι μόνο για το σήμερα. Να ξέρετε πως μετά από μια ανοιχτή συζήτηση και για την Μιντζιφίρη και για τους πρώην, θα στείλει κάποιους στο σκαμνί.

- Ποιος δήμαρχος δεν κάνει διαγωνισμούς για προμήθειες και έργα χιλιάδων ευρώ, αλλά επειδή τα αναλαμβάνουν κολλητοί και χορηγοί των ραδιοφωνατζήδων, είναι στο απυρόβλητο;;;;; Εκεί δεν έχει μασαμπούκα;;;;; Μήπως δεν μιλάμε επειδή μας μπουκώνουν οι προμηθευτές και οι εργολάβοι;;;;