Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

....σφηνάκια

 - Εμείς είμαστε εδώ και κρινόμαστε καθημερινά, από τους αναγνώστες μας. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ υπάλληλοι των δημάρχων και των προέδρων Νομικών Προσώπων ή Δημοτικών οργανισμών, ούτε και παραγόντων του αθλητισμού. Αυτοί που υπήρξαν έχουν ένα θέμα, αφού πρέπει να επιτεθούν στους σημερινούς διοικούντες, για να συνεχίσουν να τους στηρίζουν οι πρώην και οι χορηγοί τους και .....προμηθευτές.
Εμείς δεν έχουμε την στήριξη που είχαν όλες και όλοι αυτοί που εισέπραξαν για χρόνια μισθούς , χορηγίες και κομμάτι από την πίτα την διαφημιστική.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί δεν υπάρχει λόγος.
Εμείς μπορεί να είμαστε φτωχοί, μπορεί να έχουμε προβλήματα, αλλά δεν ξεπουλάμε τα πιστεύω μας, για να βγούμε στον αφρό ή για να λύσουμε τα προβλήματά μας.

- Τι έγινε; Από πότε "οι τριτοτέταρτοι" θέλουν να διοικούν αυτοί; Ενέκρινε ο λαός το πρόγραμμα τους; Τους εμπιστεύθηκε ο λαός κάτι; Στην Περιφέρεια πρώτη και με διαφορά, ήταν η παράταξη του Φάνη και δεύτερη η παράταξη του Αποστόλη. Η παράταξη του Δημήτρη ήταν τρίτη και της Κατερίνας τέταρτη. Και οι δύο μαζί πήραν 81.000 ψήφους, ενώ μόνος του ο Φάνης πήρε 127.000 ψήφους. Κυρίες και κύριοι, ας τελειώσει εδώ το αστείο. Ο λαός της Περιφέρειας, δεν ενέκρινε το πρόγραμμά σας, δεν ενέκρινε την πολιτική σας, δεν ενέκρινε και την προσωπικότητά σας. Με ποιο δικαίωμα ο Φάνης, θα υλοποιήσει το δικό σας όραμα; Έχει τέτοια εντολή;;;