Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας, να φοράτε την μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις, αφού ο κορονοϊός είναι εδώ και μας περιμένει στην γωνία. 
Πιστεύουμε πως σύντομα θα τον νικήσουμε και η ζωή μας θα επανέλθει στην κανονικότητα.
Ας κάνουμε λιγάκι υπομονή, για να βγούμε όλοι νικητές σ΄ αυτή την μάχη.
Δεν κερδίζουμε τίποτα καλό για την ζωή μας, αν ακολουθήσουμε την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων, ευτυχώς λίγων, οι οποίοι.... χρησιμοποιούν τον κορονοϊό για να κάνουν αντιπολίτευση και με αυτή την πρακτική τους όχι μόνο τον βοηθούν να εξαπλωθεί, αλλά τον βοηθούν και στο να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές.

- Εμείς απαντάμε με κατανόηση σε όλους, αλλά απαντάμε με στοιχεία για το κάθε τι.  Σήμερα λοιπόν θα απαντήσουμε για μία ακόμη φορά, στα όσα ακούμε να λέει η κυρία Ιωάννα Δαριβέρη, στο όνομα του κυρίου Παγώνη και της παράταξής του, για το γήπεδο Μουστάκα Τζιώτη. Η κυρία Δαριβέρη "ανακάλυψε" αιγιαλό!!!!!!!

- Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως είναι δυνατόν ο κ. Παγώνης να μην έχει καταλάβει ακόμη, γιατί στελέχη της παράταξής του και εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αποχωρούν και δηλώνουν ανεξάρτητοι. Κύριε Παγώνη, μήπως πρέπει να δείτε το θέμα κάπως διαφορετικά; Μήπως κάτι κάνετε λάθος και αγανακτούν. Η αποχώρηση των κυρίων Γεωργαλά, Τριανταφύλλου και Μπάκα, δεν είναι οι τελευταίες. Έρχεται τσουνάμι.

- Κότες ο ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού, για το θέμα αυτών που αποχωρούν από την παράταξη Παγώνη. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε αποχωρήσεις από την παράταξη της κυρίας Βάκα. Μέχρι κι ο κύριος Παγώνης θα ήταν καθημερινά καλεσμένος στις εκπομπές τους. Τώρα μούγκα, όχι στην στρούγκα, αλλά στο κοτέτσι.

- Λοιπόν κυρίες και κύριοι θα συνεχιστούν οι αποχωρήσεις από την παράταξη Παγώνη, αφού πλέον πολλά στελέχη έχουν χαράξει άλλη πορεία και καλά θα κάνει ο κ. Παγώνης να δηλώσει πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος, μήπως και πέσει στα μαλακά. Αν δεν το κάνει, δεν γλυτώνει το τσουνάμι.

- Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, πάμε χαλαρά και χωρίς τις βασικές μας καθημερινές στήλες. Να είσθε καλά και να προσέχετε.