Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος έχει μάθει να ζητάει συγνώμη, όταν κάνει λάθος και τον κουράζουν οι άνθρωποι οι οποίοι εξ αιτίας του εγωϊσμού τους δεν ζητούν συγνώμη με τα λάθη τους και ειδικά όταν τα λάθη τους βάζουν σε κίνδυνο πολλά πράγματα.
Επιμένει να κατηγορεί η κυρία Δαριβέρη για τις εργασίες στο γήπεδο Μουστάκα Τζιώτη, παρά του ότι όλα τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν στήριξαν τις θέσεις της.
Λέει πως με την καταγγελία της, είναι σύμφωνη η παράταξη Παγώνη. 
Αυτό δεν το πιστεύουμε, γιατί θεωρούμε απίστευτο να συμφωνεί με αυτή την καταγγελία, ας πούμε ο πρώην αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός ο οποίος είναι και στο ΔΣ του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Αγίου Νικολάου και ξέρει από πρώτο χέρι το καθεστώς των περισσοτέρων γηπέδων.
Τα πράγματα πλέον πήραν άλλη τροπή και σύμφωνα με πληροφορίες μας η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα ετοιμάσουν και θα φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο, ερώτηση και θα ζητήσουν να πάρουν θέση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, για το αν πρέπει ο ΔΟΑΠΠΕΧ να κάνει εργασίες στα γήπεδα και γενικότερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων ή να βάλει λουκέτο σ΄ αυτά, αφού σχεδόν όλα έχουν θέματα.
Για να δούμε πόσα "ναι μεν αλλά" και πόσα μασημένα λόγια, θ΄ ακουσθούν...... σε μια τέτοια συζήτηση.
Κυρία Δαριβέρη, η παράταξη Παγώνη διοίκησε 5 χρόνια τον Δήμο και μπορεί να μην τα πήγε καλά με το θέμα των γηπέδων, αλλά κάτι έκανε. Είχε δικαίωμα να το κάνει; Ανήκουν στο Δήμο οι χώροι στους οποίους είναι τα γήπεδα του τένις, του Αγίου Νικολάου, του Τσαλίκη/Παπίλα, του Αλεξάνδρου, του Βατώντα, των Φύλλων και άλλα;
Κάτι έχετε με το Μουστάκα/Τζιώτη αφού μόνο αυτό σας ενοχλεί. Από την θάλασσα μέχρι το γήπεδο υπάρχει ένας δρόμος και μάλιστα Εθνικός αν δεν κάνουμε λάθος. Αυτός δεν έχει νερό από κάτω; Αυτός δεν είναι πάνω στον Αιγιαλό;
Λένε πως κάποιοι δεν θέλουν εκεί γήπεδο εν λειτουργία για να μην τους ενοχλούν οι αθλούμενοι. Να το πιστέψουμε;
Λένε πως επειδή έτσι κι αλλιώς δεν θα είσθε ξανά υποψήφια με την παράταξη Παγώνη, θέλετε να της φορτώσετε το θέμα. Να το πιστέψουμε;
Εμείς κυρία Δαριβέρη δεν πιστεύουμε τίποτα απ΄ όλα αυτά, αλλά περιμένουμε να καταγγείλετε έστω κι απ΄ το fb, τις παρεμβάσεις που γίνονται σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά και σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Θα παρακαλούσαμε, αν τελικά έρθει το θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να κληθούν να μιλήσουν και υπηρεσιακοί παράγοντες, για να μην ακούμε μόνο την πολιτική άποψη.