Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Ας βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, γιατί κάποιοι δεν πήραν ούτε το μήνυμα των εκλογών, ούτε το μήνυμα του Φάνη Σπανού. Δεν θ΄ ασχοληθούμε με την στάση της κυρίας Μπατζελή, γιατί δεν είναι από την Εύβοια και εύκολα καταψηφίζει τα έργα που είναι για τον νομό και τα οποία πιθανότατα θα ψήφιζε, αν τα είχαν αναλάβει εργολάβοι από τον νομό της.
Πάμε όμως στην στάση του κυρίου Αναγνωστάκη, ο οποίος είναι από την Εύβοια και στην οικονομική επιτροπή, είπε ΟΧΙ στα έργα που ήταν για την Εύβοια!!!!!!
Οι δικαιολογίες ήταν φτηνές και φυσικά βρέθηκαν μόνο και μόνο, για να βρεθεί ο κ. Αναγνωστάκης στην ίδια πλευρά με τον ραδιοφωνατζή, ο οποίος τραβάει ζόρι, γιατί δεν υπέκυψε στις ορέξεις του ο Φάνης.
Κύριε Αναγνωστάκη, η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ σας οδηγεί στο πουθενά κι αν είσθε και πάλι υποψήφιος για Περιφερειάρχης, θα βρεθείτε να έχετε πολύ μικρά ποσοστά και αμφιβάλλουμε αν θα κρατήσετε και την 3η θέση που πήρατε στις τελευταίες εκλογές.
Η ερώτηση του "μπάρμπα Στέλιου" είναι απλή. Το ΟΧΙ που είπατε στα έργα για την Εύβοια, δείχνει το μίσος σας εναντίον του Φάνη, μόνο και μόνο επειδή δεν σας κάλεσε να διοικήσετε μαζί την Περιφέρεια. Το ΟΧΙ στα έργα το είπατε επειδή το ....επιβάλλει η γραμμή ΣΥΡΙΖΑ. Θέλετε να γίνουν έργα στην Εύβοια ή όχι;
Κύριε Αναγνωστάκη, στα έργα έπρεπε να πείτε ΝΑΙ και αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο δημοπράτησης ή ανάθεσης των έργων, θα έπρεπε να κάνετε προσφυγή στα αρμόδια όργανα και την δικαιοσύνη.
Γιατί δεν το κάνατε;
Αν ενδιαφερόσασταν για την προστασία του δημοσίου χρήματος, θα λέγατε ΝΑΙ στα έργα και θα προχωρούσατε αρμοδίως για την διαδικασία που αυτά δόθηκαν σε αναδόχους.
Ξέρατε κύριε Αναγνωστάκη πως ο Φάνης Σπανός δεν έχει σχέση με λαμογιές και δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις "του φίλου σας" ραδιοφωνατζή, ο οποίος όλα τα κάνει νόμιμα και βλέπει δήθεν παρανομίες άλλων.
Κύριε Αναγνωστάκη, την κάνατε την γκέλα, για μια ακόμη φορά και μάλιστα συνειδητά.
Ευχόμαστε να το καταλάβετε, σύντομα και να ζητήσετε συγνώμη από τους πολίτες της Εύβοιας.
Κύριε Αναγνωστάκη, μήπως θα έπρεπε να μιλήσετε και λίγο με τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων και να πάρετε την άποψή του, για το ΟΧΙ που είπατε στα έργα, τα περισσότερα των οποίων είναι στα όρια του Δήμου του;
Μήπως θα έπρεπε να πείτε και δυο λόγια για τα έργα που κάνει ο δήμαρχος κ. Ψαθάς και τα οποία επίσης καταγγέλλει ο ραδιοφωνατζής;
Λέτε ΟΧΙ και σ΄ αυτά τα έργα;;;;;
Θα επανέλθουμε στο θέμα, γιατί μας κούρασε η στάση σας και το ΟΧΙ σε όλα.