Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο και την Ελένη που σήμερα γιορτάζουν. Δεν θέλω να αναφέρω τα ονόματα γνωστών φίλων και συγγενών, γιατί κάποιους θα ξεχάσω και δεν αντέχω παρεξηγήσεις για τέτοια θέματα. Θα μου επιτρέψετε όμως να ευχηθώ χρόνια πολλά στον άνθρωπό μου. Η Ελένη είναι δίπλα μου 28 χρόνια και 5 μήνες. Η Ελένη είναι η μητέρα των 3 κοριτσιών μας. Η Ελένη μαζί μου πέρασε πολλά και δύσκολα χρόνια, αλλά φτάσαμε μετά από όλα αυτά τα χρόνια, να κάνουμε έναν απολογισμό και να λέμε ..."δόξα τον Θεό".
Μπορεί να μην αποκτήσαμε λεφτά, περιουσία, βίλες και κότερα, αλλά αποκτήσαμε μεγάλο θησαυρό. Έχουμε 3 κόρες και αυτό δεν το βάζεις στην ζυγαριά, για κανέναν λόγο.
Η Ελένη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όσοι την γνωρίζουν ξέρουν πως βοηθάει πάντα τον συνάνθρωπό της και δεν θα κάνει ποτέ κακό σε κάποιον.
Εγώ δεν της οφείλω τίποτα, γιατί της χρωστάω τα πάντα. Την αγαπάω και δεν το κρύβω.
Να έχει την υγεία της και να της δίνει δύναμη ο Θεός.
Χρόνια πολλά Ελένη.

- Πάμε τώρα στην καθημερινότητα η οποία δεν γνωρίζει ούτε από γιορτές, ούτε από αργίες και συνεχίζει ακάθεκτη. Ακάθεκτη συνεχίζει και η αντιπολίτευση σε όλα τα επίπεδα και πάντα με την γνωστή πρακτική του λέμε όχι για να μην γίνει τίποτα στον τόπο και να τα κάνουμε όταν έρθουμε εμείς στην εξουσία, ενώ δεν τα είχαμε κάνει όταν ήμασταν σ΄ αυτή!!!

- Στο Δήμο Χαλκιδέων ο κ. Παγώνης έμεινε σχεδόν μόνος του, να μας λέει πως όλα τα είχε κάνει καλά όταν ήταν δήμαρχος και δεν βλέπει, αλλά δεν λέει και λέξη για τους δημοτικούς συμβούλους που καθημερινά χάνει. Κύριε Παγώνη αφήνετε αιχμές γι΄ αυτούς, αλλά αυτό δεν σας τιμά καθόλου, αφού εσείς τους είχατε επιλέξει για να είναι στο ψηφοδέλτιό σας. Τότε που τους επιλέγατε ήταν καλοί;;

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, αλλά δεν θέλουμε και να κάνουμε την παραμικρή κωλοτούμπα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας όπως ξέρουμε και ειλικρινά δεν θα σκύψουμε το κεφάλι για κανέναν. Αργότερα θα γράψουμε κάτι για το ΔΣ της ΕΠΣΕ, γιατί ειλικρινά, σεβόμαστε τα περισσότερα μέλη του.