Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Να προσέχετε και ο Θεός βοηθός. Το θέμα για την λειτουργία διοδίων στον δρόμο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ, σήκωσε κύμα αντιδράσεων και φυσικά κάποιοι σήκωσαν την σημαία της επανάστασης και δήλωσαν πως γι΄ αυτούς τα διόδια είναι αιτία πολέμου!!! Γενικώς χαμός δηλαδή, αφού θα έχουμε "πόλεμο" για τα διόδια, πόλεμο για ανεμογεννήτριες, πόλεμο για τα έργα, πόλεμο για κορονοϊό, πόλεμο για τα πάντα. Όλοι οι υπερασπιστές..... της ειρήνης, απειλούν με "πόλεμο"!!!!

- Επαναστατική γυμναστική πρότεινε και ο κ. Παγώνης και ζήτησε συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες στους δρόμους και στην Εθνική οδό και όχι απλά σε ψηφίσματα και επιστολές. Κύριε Παγώνη, αυτά που κάνατε στην θητεία σας, δεν έφεραν αποτέλεσμα, αφού το θέμα των διοδίων επανήλθε.

- Σωστά τα είπε ο κ. Καθαροσπόρης για τα όσα είχε πει και ο κ. Σπίρτζης με τον κ. Μαυραγάνη επί θητείας Παγώνη. Σωστά είπε και πως αν κατασκευάσουν την παράκαμψη Χαλκίδας, τον Βόρειο και τον Νότιο οδικό άξονα, τότε να έρθουν να βάλουν και διόδια.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα πάντως, ήταν κάθετη. Είμαι κάθετα αντίθετη με την λειτουργία των διοδίων στο δρόμο Σχηματάρι - Χαλκίδα και δεν το συζητάμε, ούτε θα τα δεχτούμε, αν προχωρήσουν σε κάποιο έργο για την Εύβοια.

- Την είπε πάλι ο κ. Χατζηγιαννάκης ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο λέει το πολιτικό σύστημα σύρεται πίσω από μια παρωδία, από τον κ. Καλογρίτσα!!! Κύριε Χατζηγιαννάκη, ο κ. Καλογρίτσας δεν ήταν ο εκλεκτός του κόμματός σας και έπαιρνε και μεγάλα έργα, αλλά τον χώσατε να κάνει παιχνίδι για να έχετε το "ΣΥΡΙΖΑ TV";;;; Τώρα μιλάτε για παρωδία;;;;

- Κύριε Χατζηγιαννάκη, παρωδία είναι το να δηλώνει κανείς πως είναι με τα συμφέροντα εργαζομένων και ανέργων και να οδηγεί στα δικαστήρια εργαζόμενο, αφού πρώτα για χρόνια του έκλεβε τα ένσημα!!!! Σας θυμίζουμε την υπόθεση της κυρίας Μητάκη με το εργατικό κέντρο Εύβοιας και τον 96,5. Αυτό είναι παρωδία.