Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

....φαπούλες

 - Δεν έχουμε εκλογές στην  Αυτοδιοίκηση και δεν ξέρουμε γιατί κάποιοι άρχισαν από τώρα τον προεκλογικό τους αγώνα... Το ερώτημα το κάναμε σ΄ ένα φίλο και πήραμε την απάντηση. "Αυτοί που από τώρα κάνουν θόρυβο, δεν θα είναι υποψήφιοι, ούτε για την Περιφέρεια, ούτε για τον Δήμο και απλά θέλουν να είναι....υποψήφιοι βουλευτές"!!!!

- Δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα, αλλά είναι δυνατόν να πιστεύουν πως μπορούν να εκλεγούν βουλευτές; Κυρίες και κύριοι, ηρεμήστε γιατί πρέπει να καταλάβετε πως κουράσατε τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια και είναι καιρός να πάτε στα σπίτια σας, αφού πλέον ούτε τα κόμματά σας πρόκειται να ξανακυβερνήσουν, ούτε κι εσείς θα βρεθείτε στην Βουλή. Κάντε στην άκρη να περάσει στην θέση σας και κανένα νέο πρόσωπο.

- Στο στάδιο της Θήβας ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, παρακολούθησε τον αγώνα ΥΠΑΤΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και κάποιος είπε πως ήταν μαζί του και οι κυρία Γκόγκου, με τον κ. Κουλοχέρη, αλλά αυτό δεν το πιστεύουμε, αφού ούτε στα βίντεο, ούτε στις φωτογραφίες υπάρχουν, ούτε και τους είδε κάποιος. Πάντως πριν καιρό, είχαν δεσμευτεί πως θα βοηθούσαν την ομάδα. Κάνουμε λάθος;;;;;