Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

...φαπούλες

 - Αλήθεια είναι δυνατόν ο κ. Ρέτσας να έχει την απαίτηση και να "ανακαλύπτει" μέλη του ΔΣ τα οποία μιλούν μαζί μας; Κύριε Ρέτσα γιατί αυτή η μανία; 
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ το ότι μιλούσαμε μ΄ εσάς και συζητούσαμε τα πάντα. Γιατί να το κρύψουμε;
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως μιλούσαμε και μιλάμε με τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως μιλούσαμε και μιλάμε με τον κ. Πίσχινα.
Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως μιλούσαμε.... και μιλάμε με τους κυρίους Λάμπρου, Αλαφάκη και άλλους.
Αλήθεια εσείς δεν μιλάτε με άλλους ανθρώπους της ενημέρωσης; Γιατί άραγε θα βάλετε φίμωτρο στα άλλα μέλη του ΔΣ;

- Κύριε Ρέτσα, όταν ένας άνθρωπος κάνει κωλοτούμπες, δεν πρέπει να έχει την απαίτηση να τον ακολουθούν όλοι. Συγνώμη, αλλά όποτε θέλετε είμαστε στην διάθεσή σας, για να μιλήσουμε μπροστά σε όλους και να πούμε αλήθειες και μόνο αλήθειες και φυσικά να πείτε μπροστά μας, αυτά που λέτε σε άλλους για μας.

- Επειδή λοιπόν πρέπει να μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας, εμείς δεν γίναμε τώρα συνομιλητές με τον κ. Πίσχινα. Χρόνια τώρα μιλάμε, διαφωνούμε και συμφωνούμε μαζί του. Κανένας Παπακωνσταντίνου ή Ρέτσας ή κάποιοι άλλοι δεν μας εμπόδισε και δεν θα μας εμποδίσει και στο μέλλον να μιλάμε με όποιον θέλουμε. θα ήταν καλό όμως να μας πείτε ποια ήταν η δική σας άποψη για τον κ. Πίσχινα, όταν ήσασταν "αυτοκόλλητος" με τον κύριο Παπακωνσταντίνου. 

- Εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα 9 από τα 11 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και να συζητήσουμε με ειλικρίνεια. Τους πιστεύουμε και θα δούμε αν μας πιστεύουν κι αυτοί. Εσάς πάντως σας κατηγορούν γιατί απλά, δεν κρατήσατε τον λόγο σας και τους φέρατε σε δύσκολη θέση.