Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε και όλα θα πάνε καλά. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε το εμβόλιο. Έτσι και μόνο έτσι θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τον κορονοϊό. Έτσι θ΄ απολαύσουμε το όμορφο Καλοκαίρι, παρέα με συγγενείς και φίλους. Όσο γι΄ αυτούς που δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορονοϊός, δεν φοράνε μάσκα και δεν κρατούν αποστάσεις, ας τους έχει καλά ο Θεός, αλλά τελευταία, αρκετοί από αυτούς "χτυπήθηκαν" από τον... κορονοϊό και κατάλαβαν το λάθος τους. Υπάρχουν και χειρότερα θα μας πείτε και θα συμφωνήσουμε μαζί σας, αλλά θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα έχει αρκετό χιούμορ και ωραίες ιδέες. Ένας φίλος μας αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα του 2021 θα προχωρήσει στην βράβευση της καλύτερης ραδιοφωνικής εκπομπής για το 2021, η οποία εκπομπή θα έχει στο επίκεντρό της, θέματα αυτοδιοίκησης. 

- Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο καθένας που ψηφίζει θα επιλέγει μία από τις τρεις επιλογές που θα έχει. Α εκπομπή, Β εκπομπή και ΚΑΜΙΑ εκπομπή.
Πλάκα θα έχει να κερδίσει αυτό που λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα τηλεφωνήματα, θα δοθούν στην Μητρόπολη για να χρησιμοποιηθούν για συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

- Ο κ. Παγώνης κατηγορεί την κυρία Βάκα, επειδή λέει δεν κάνει έργα με δημοπρασίες κλπ και τα κάνει με το δικαίωμα που της δίνει ο νόμος!!! Κύριε Παγώνη σαφέστατα παραδέχεσθε , πως έργα κάνει η δήμαρχος. Ας κάνατε κι εσείς για να μην σας μαύριζαν οι δημότες.

- Αλήθεια δεν ξέρετε εσείς από φωτογραφικούς διαγωνισμούς, δημοπρασίες κλπ; Ο φίλος σας ο ραδιοφωνατζής σας κατηγορούσε για φωτογραφικό διαγωνισμό σε έργο στον βιολογικό στο νησί. Θέλετε να σας θυμίσουμε τι έλεγε τότε; Φυσικά κάποια στιγμή έκανε κωλοτούμπα και όλοι ξέρουμε το γιατί.

- Κύριε Παγώνη, έργα θέλουν οι δημότες και τα άλλα δεν τους ενδιαφέρουν. Αν έχετε διαπιστώσει πως κάποιος βάζει χρήματα στην τσέπη του να το πείτε. Για τον τρόπο που θα γίνουν τα έργα, την ευθύνη την έχει η δήμαρχος η οποία έχει την εντολή των δημοτών...