Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

...μικρά, μικρά

 - Τελευταία φορά γράφουμε για κάτι που αφορά εμάς και την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα 9 από τα 11 μέλη της Ένωσης και φυσικά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με το προσωπικό.
Τα 9 λοιπόν μέλη έχουν την εκτίμησή μας και φυσικά όποτε μας ρωτήσουν κάτι θα απαντήσουμε. Παρουσία τους δεν έχουμε θέμα να συζητήσουμε τα πάντα, αν αυτό χρειασθεί. Τελεία.... & παύλα.

- Επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι για να καλύψουν τις κουτοπονηριές τους διαδίδουν πως εμάς μας ελέγχει ο κ. Παπακωνσταντίνου και γράφουμε ότι μας λέει, ας πάνε στον καθρέφτη τους. Είναι άλλο να εκτιμάς κάποιον άνθρωπο και άλλο να είσαι το σκυλάκι του.

- Εμείς δεν μηδενίζουμε την προσφορά Παπακωνσταντίνου και δεν θα φτάσει άλλος εκεί που έφτασε, στην πυραμίδα του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν τον αδειάσαμε όσο διαρκούσε η περιπέτειά του και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

- Σκυλάκια δεν ήμασταν ποτέ και κανενός. Το ποιοι ήταν δίπλα στον Παπακωνσταντίνου  και ήταν του "πετάει ο γάιδαρος πετάει", το γνωρίζει όλη η Εύβοια. Σκυλάκια δεν ήτανε. Άνθρωποι ήταν, αλλά όταν ήταν να βάλουν από την μια μεριά την ανθρωπιά και από την άλλη την καρέκλα, προτίμησαν την καρέκλα.