Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε την υγεία σας και μακριά από τον κορονοϊό. 
Δυστυχώς κάποιοι μυαλό δεν βάζουν, αλλά βάζουν σε κίνδυνο και την υγεία των παιδιών. Αναφερόμαστε σε εκπαιδευτικούς, ευτυχώς ελάχιστους, οι οποίοι δεν πίστευαν πως υπάρχει κορονοϊός, δεν φορούσαν όπως θα έπρεπε την μάσκα τους και έλεγαν στους μαθητές να μην πιστεύουν σ΄ αυτά που λένε οι επιστήμονες!! 
Σήμερα δυστυχώς χτυπήθηκε και η οικογένειά τους από τον.... κορονοϊό κι εμείς λυπούμαστε.

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου μα καθόλου το αν θυμώσει η κυρία εκπαιδευτικός η οποία έβαλε τα παιδιά σε κίνδυνο με την γενικότερη στάση της στο θέμα κορονοϊού. Δεν μας ενδιαφέρει αν για να μας εκδικηθεί δεν βάλει καλή βαθμολογία στα παιδιά μας. Ποτέ δεν μας ενδιέφερε αυτό και ιδιαίτερα αν συμβεί από ανεύθυνους εκπαιδευτικούς. Έχουμε αποδείξει πως μας ενδιαφέρει η υγεία όλων των παιδιών και η κοινωνική τους μόρφωση και λιγότερο η βαθμολογία τους. 

- Το apopsignomi ότι γράφει το εννοεί και δεν το γράφει για να περνάει η ώρα. Μας κούρασαν οι δήθεν και οι προσκυνημένοι. Μας κούρασαν επίσης και οι εργολάβοι της ενημέρωσης, χωρίς εισαγωγικά, αλλά και αυτοί που λένε και γράφουν ότι θέλουν οι χορηγοί τους. 

- Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, τους καταλαβαίνουμε όλους, αλλά να μην προκαλούν γιατί θα εκτεθούν. Εμείς πάντα είχαμε λίγους φίλους και πολλούς γνωστούς, οπότε και τους λίγους φίλους να χάσουμε, δεν θα πεθάνουμε. Να δούμε όμως τι θα κάνουν αυτοί που τους αποκαλούν όλους φίλους!!!!!!!

- Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα είναι στο Στάδιο την Κυριακή 23 Μαϊου 2021 για τους αγώνες Κ16 από 17:50 - 22:00 και το Σαββατο 29 Μαϊου 2021 για τους αγώνες Κ18 την ίδια ώρα. Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 μεταδίδει πάντα τα τελευταία χρόνια τους αγώνες στίβου και θα συνεχίσει να το κάνει.

- Επειδή υπάρχουν παρεξηγήσεις θέλουμε να ενημερώσουμε τους πάντες, πως ούτε χάρες ζητήσαμε, ούτε εξυπηρετήσεις. Θα πούμε δημόσια κάποια πράγματα, για να μην λέει ο καθένας μας ότι θέλει. Εμείς ούτε αδυναμίες έχουμε σε κάποιους, ούτε περιμένουμε κάτι από τον οποιονδήποτε. Φίλοι και μόνο φίλοι έβαζαν πλάτη για να μεταδίδουμε αγώνες και από τους αρμόδιους ζητήσαμε μόνο τις καταστάσεις με τους αθλητές που έπαιρναν μέρος στο κάθε αγώνισμα. Αν κι αυτό τους ενόχλησε, δεν θα το ξαναζητήσουμε ούτε κι αυτό. Αυτά. Τα υπόλοιπα ζωντανά από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.