Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Μπαίνουν σε αγωνιστική δράση οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και το πρόγραμμα τους ευνοεί για να ανέβουν ψιλά στην βαθμολογία αφού έχουν 6 ακόμη αγώνες από τους οποίους τους 4 εντός έδρας και  εκτός. Εντός έχουν με ΟΦΗ 23/05, με ΣΠΑΡΤΗ 30/05 το οποίο κερδίζουν χωρίς αγώνα, την ΓΛΥΦΑΔΑ 02/06 και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ  13/06 την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχουν το ΡΕΘΥΜΝΟ 26/05 και.... τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ 06/06.

- Με βάση την βαθμολογία τα δυσκολότερα παιχνίδια είναι αυτά με την ΓΛΥΦΑΔΑ και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ακολουθούν σε βαθμό δυσκολίας ο ΟΦΗ και το ΡΕΘΥΜΝΟ, ενώ ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι η αδύναμη ομάδα και η ΣΠΑΡΤΗ αυτή που δεν κατεβαίνει ν΄ αγωνισθεί.

- Οι ΑΒΑΝΤΊΔΕΣ έχουν 7 βαθμούς και αν κερδίσουν όλους τους αγώνες μπορούν να φτάσουν στους 25. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος της ομάδας, ώστε να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού γι΄ αυτές τις θέσεις είχε γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας από την αρχή.

- Άποψη μας είναι πως τουλάχιστον μία ομάδα αν όχι δύο θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς και γι΄ αυτό γράψαμε πως οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πρέπει να κερδίσουν τον ΟΦΗ αφού η ομάδα της Κρήτης θα δώσει τους επόμενους 3 αγώνες εντός Κρήτης και θα μπορεί κι αυτός να ελπίζει αν δεν χάσει από τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.