Τρίτη 18 Μαΐου 2021

....μικρά, μικρά

 - Τι έγινε τελικά μ΄ εκείνες τις υποθέσεις που είχαν να κάνουν με εξαφανισμένα οχήματα στο δήμο Χαλκιδέων και για τα οποία ο δήμος πλήρωνε και τα ασφάλιστρά τους χωρίς να τα έχει; Τί έγινε μ΄ εκείνα τα χιλιάρικα που πλήρωνε για πετρέλαια και δεν έπρεπε να πληρώνει, για την λειτουργία του ΧΥΤΑ;;; Η δήμαρχος καλό είναι να κάνει μια ενημέρωση για τα θέματα, γιατί μαθαίνουμε πως..... έρχονται και άλλα και φοβόμαστε μην ξεχαστούν τα προηγούμενα!!!

- Τι έγινε τελικά μ΄ εκείνες τις υποθέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και τους πρώην προϊσταμένους οι οποίοι είχαν πάει και ξαναπάει στα δικαστήρια; Επέστρεψαν στις θέσεις τους. Έχουμε μια αγωνία, γιατί σταμάτησαν οι φωνές του μεγάλου και ανησυχούμε!!!!

- Γέρασε ο άλλος και μυαλό δεν έβαλε. Δεν μας λέει τι έκανε ο ίδιος όταν ήταν προϊστάμενος σε υπηρεσίες υγείας στην τότε νομαρχία Εύβοιας και στα υπουργεία;;; Τότε ήταν όλα καθαρά και υγιεινά; Τότε δεν υπήρχε μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα; Υπήρχαν τότε βιολογικοί; Δεν υπήρχαν τότε επιχειρήσεις που έριχναν λύματα στα βουνά και τους κάμπους;