Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

....σουτάκια

 - Συνεδρίασε λοιπόν την Δευτέρα το ΔΣ της ΕΠΣΕ με την φυσική παρουσία των 11 μελών του και ατύχησαν όσο περίμεναν να δούνε σε κάποια ταβέρνα όλα τα μέλη μετά την συνεδρίαση. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού σήμερα το κλίμα δεν είναι καλό. Αυτό που έχει ενδιαφέρον να γράψουμε πως δεν έγινε δεκτή μια πρόταση του κυρίου Ρέτσα με την οποία ζήτησε να πληρώσουν οι ομάδες ένα μειωμένο παράβολο 50 ευρώ για την ...συμμετοχή τους σε πρωταθλήματα και κύπελλο!!!!!

- Φαίνεται πως ο κύριος Ρέτσας ως οικονομολόγος, θέλει και ξέρει να εισπράττει και μόνο να εισπράττει. Θέλει να παίρνει από τις ομάδες, χωρίς τα δύο τελευταία χρόνια να έχει ολοκληρώσει πρωταθλήματα και κύπελλο!!!!

- ΟΧΙ εισέπραξε από όλους και μάλιστα ο κ. Πίσχινας ο Γραμματέας του είπε: "Ούτε καν συζήτηση να γίνει. Θα μας πάρουν με τις ντομάτες". Κύριε Πίσχινα, αφήστε τον πρόεδρο να γεμίσει κι άλλο το ταμείο, γιατί το 2022 θα το έχει άδειο, γιατί τώρα  έχετε χρήματα (κάτι περισσότερο από 20.000 ευρώ), αλλά δεν μαζεύτηκαν από χορηγίες ή καλή διαχείριση του προέδρου.

- Απλά τα πράγματα. Δεν πλήρωνε προσωπικό και ενοίκια για μήνες και ακόμη και τώρα πληρώνει μόνο μια υπάλληλο. Υπολογίστε τους μισθούς που θα πλήρωνε σε φυσιολογικές συνθήκες και θα δείτε τι ταμείο θα είχε.......

- Κύριε Ρέτσα, δεν θα χρειασθεί να είναι κανείς οικονομολόγος, για να καταλάβει αυτά τα πράγματα. Και κάτι ακόμη. Τους παράγοντες των ομάδων, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, δεν τους ενδιαφέρει το ταμείο της ΕΠΣΕ, αλλά το να παίζουν ποδόσφαιρο. Τα δύο τελευταία χρόνια με εσάς πρόεδρο, ποδόσφαιρο δεν έπαιξαν....