Τρίτη 18 Μαΐου 2021

....φαπούλες

 - Είναι αλήθεια; Εμείς δεν πιστεύουμε πως ο πρώην δήμαρχος κ. Παγώνης βγαίνει και κάνει δηλώσεις και χαρακτηρίζει στημένους τους διαγωνισμούς για έργα στον Δήμο Χαλκιδέων. Είναι αντιπολίτευση ο κ. Παγώνης, αλλά δεν μπορεί να έχει πει κάτι τέτοιο σε συνεντεύξεις του γιατί θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα και μάλιστα την στιγμή που η παράταξή του δεν έχει ούτε καν 11άδα στο Δημοτικό Συμβούλιο!!! Κύριε Παγώνη, αν κάνατε.... τέτοιες δηλώσεις περιμένετε και την επόμενη αποχώρηση δημοτικού σας συμβούλου.

- Προσοχή κύριε Παγώνη, γιατί χάσατε σύμβουλο από ΔΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μπάκας), ΔΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Τριανταφύλλου), ΔΕ ΑΡΤΑΚΗΣ (Γεωργαλάς) και ΔΕ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ (Ζέρβας). Η Αυλίδα κρατάει ακόμη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

- Ο αριθμός 9, δεν είναι καλός και αυτή την στιγμή από 9 μέλη έχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης. Να φροντίσουν ν΄ αλλάξει ο αριθμός αυτός, γιατί πάει το μυαλό όλων σ΄ αυτό που λέει ο λαός "στα 9 του μακαρίτη, του ...μπιπ τα 9μερα" και άλλα τέτοια. Να μην ξεχνάμε πως η παράταξη του κ. Παγώνη από την αρχή είχε των γρουσούζικο για πολλούς αριθμό 13!!!!