Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

...φαπούλες

 - Μεγάλε δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι ν΄ ακολουθούμε τις εντολές των δικών σου χορηγών και των αυτοδιοικητικών που αυτοί στηρίζουν. Εμείς δεν περιμένουμε πότε κάποιος θα βγάλει σκουπίδια, ογκώδη αντικείμενα κλπ, για να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες και να κατηγορούμε την δημοτική αρχή. Εσύ είσαι ικανός για πολλές μαλακίες, ακόμη και γι΄ αυτές που δημιουργούν προβλήματα και σε σένα τον ίδιο. Γιατί λοιπόν πιστεύεις πως θα..... πείσεις τους δημότες;;;;; Πότε τους έπεισες;

- Ήσουν εναντίον της Βάκα πριν καν δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητά της και η Έλενα εκλέχθηκε δήμαρχος, αφήνοντας πίσω της τα δικά σου πουλέν με τους χορηγούς σας.

- Ήσουν ενάντια στον Ζεμπίλη και έκανε δύο θητείες δήμαρχος, ενώ το 2019 τον πολέμησες για να μην εκλεγεί βουλευτής, αλλά δεν τα κατάφερες και ο Θανάσης είναι στο κοινοβούλιο.

- Πολέμησες τον Μπακογιάννη και τον Σπανό και έφαγες σφαλιάρες αφού εκλέχθηκαν την πρώτη φορά Περιφερειάρχης ο Κώστας και αντιπεριφερειάρχης ο Φάνης και το 2019 Δήμαρχος Αθηναίων ο Μπακογιάννης και Περιφερειάρχης ο Σπανός. Τι άλλο να σου συμβεί;;;

- Σήμερα γιορτάζει η Δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης. Εμείς τους ευχόμαστε χρόνια πολλά κι εσύ φρόντισε να συνεχίσεις να τους "χτυπάς" γιατί έτσι θα κερδίζουν πάντα.