Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΔΤ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Για τη διαστρέβλωση των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Νοσοκομείο Κύμης

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021                                                                                                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!

Δεν αποτελεί πια έκπληξη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που συγκεκριμένη «δημοσιογράφος» και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας eviakosmos.gr διαστρεβλώνει τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Αυτή τη φορά με ένα άρθρο της, διαλέγοντας αποσπάσματα, διαστρεβλώνει τις τοποθετήσεις του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Κέκη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου (11/5/21) για το θέμα του Νοσοκομείου της Κύμης.
Για την αποκατάσταση της πραγματικότητας να υπενθυμίσουμε ότι:

1.    Η Λαϊκή Συσπείρωση επανειλημμένα έχει φέρει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο τις προσπάθειες υποβάθμισης του Νοσοκομείου, ακόμη και όταν στελέχη της Δημοτικής Αρχής όπως ο Αντιδήμαρχος Κύμης ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

2.    Το τελευταίο διάστημα τόσο το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του ...Νοσοκομείου με ανακοίνωσή του, όσο και εκπρόσωποι του Ιατρικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου σε ενημέρωσή τους προς τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, συγκλίνουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Κύμης, υποβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του σε Κέντρου Υγείας.

3.    Για αυτούς τους λόγους το Δημοτικό Συμβούλιο, δυστυχώς όχι ομόφωνα (μειοψήφησε η Δημοτική Αρχή) πήρε απόφαση ενάντια στην υποστελέχωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κύμης.

Για όλα αυτά ούτε κουβέντα από την «έγκριτη δημοσιογράφο» στο μακροσκελές της άρθρο! Όμως, όπως λέει ο λαός «όταν διαφωνείς με την πραγματικότητα, τόσο χειρότερα με την πραγματικότητα».

Τέλος, θα καλούσαμε την κ. «δημοσιογράφο» αντί να διαστρεβλώνει τις θέσεις μας και την πραγματικότητα, που άλλωστε ο καθένας μπορεί να δει στις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, να αναρτήσει κανένα Δελτίο Τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην ιστοσελίδας της…

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Κώστας Κέκης και Κώστας Καρτελιάς